Pereiti į pagrindinį turinį

Lėlių teatre – nuotykiai su Rudnosiuku

2009-07-03 23:59
Praktika: su Rudnosiuku Klaipėdos lėlių teatre dainuos, svajos ir šėlios būsimieji režisieriai.
Praktika: su Rudnosiuku Klaipėdos lėlių teatre dainuos, svajos ir šėlios būsimieji režisieriai.

Šį savaitgalį – liepos 4 ir 5 dienomis – švęsti Lietuvos tūkstantmečio į uostamiestį atvyks meškiukas Rudnosiukas. Savo džiaugsmais ir rūpesčiais jis mielai dalysis su vaikais ir jų tėveliais Klaipėdos lėlių teatre.

Anot Klaipėdos lėlių teatro vadovės Aušros Daukantaitės, uostamiesčio lėlininkai ir vasarą nusiteikę stebinti savo mažuosius žiūrovus įdomiais, nuoširdžiais ir labai linksmais projektais.

"Svečiuose pas Rudnosiuką" – tai teatralizuotas renginys vaikams ir užaugusiems vaikams apie draugystę. "Turbūt nieko pasaulyje nėra geriau, kaip turėti daug nuoširdžių draugų, pas kuriuos visada smagu užsukti į svečius ir ragauti blynus su braškių uogiene. O dar smagiau, jei su draugais gali dainuoti smagias daineles, dūkti, žaisti, svajoti apie nuostabiausius gyvenime dalykus", – A.Daukantaitė dalijosi mintimis apie naujojo edukacinio projekto idėjas.

Su Rudnosiuku dainuos, svajos ir šėlios Klaipėdos universiteto Režisūros katedros studentai. Teatralizuoto pasakojimo kūrėjas ir sumanytojas – Donatas Savickis.

Kartu lėlininkai savo mylimiems žiūrovams primena, kad šią vasarą ir maži, ir dideli laukiami pačioje Klaipėdos senamiesčio širdyje įsikūrusiame Klaipėdos lėlių teatre. Uostamiesčio lėlininkai vasarą neatostogaus. Su jaunatvišku entuziazmu jie vaidins atostogų sulaukusiems klaipėdiečiams ir miesto svečiams.

Teatralizuotų renginių "Svečiuose pas Rudnosiuką" pradžia – 12 val. Klaipėdos lėlių teatre (Vežėjų g. 4).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų