Quantcast

Liūdna žinia: I. Burlinskaitei-Vaisietai – ketvirta limfomos stadija

  • Teksto dydis:

Prieš savaitę socialinių tinklų žvaigždė ir sporto trenerė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta sužinojo nemalonią diagnozę. Paaiškėjo, kad ji serga kraujo vėžiu. Kauno klinikose besigydanti moteris penktadienį socialiniame tinkle su savo sekėjais pasidalijo liūdna žinia. Indrė pranešė, kad jai nustatyta ketvirta limfomos stadija.

„Šiandien buvo atlikta kaulų čiulpų biopsija. Rezultatų dar nėra, bet kalbėjome su daktaru ir jau turime vakarykščių tyrimų rezultatus. Iš esmės niekas nesikeičia, diagnozė ta pati. Tik nuliūdino, kad liga yra jau pažengusi ir man yra ketvirta limfomos stadija“, – informavo I. Burlinskaitė- Vaisieta. 

Moteris teigė, kad po truputėlį ateina suvokimas, kad laukia ilgas ir sunkus kelias.

„Psichologiškai jaučiuosi kol kas gan stipri, bandau save nuteikti ir prisipratinti mintis, kas manęs laukia ir visą tai priimu, kaip gyvenimo iššūkį“, – sekėjams iš palatos Kauno klinikose kalbėjo Indrė.

Priminsime, kad apie tai, kad jai diagnozuotas kraujo vėžys, moteris sekėjams pranešė trečiadienio vakarą savo „Instagram“ paskyroje.

„Iš tiesų mes girdime apie įvairias nelaimes, baisias tragedijas, ligas. Aš galvojau, kad man taip niekada neatsitiks. Šita žinia man buvo kaip perkūnas iš giedro dangaus“, – trečiadienį teigė I. Burlinskaitė.


 



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Kokie baisus kai kuriu komentarai, nu bet Imbecilai komentuoja, negalima ant ju pykti.

idek

idek portretas
neskusta pizoka padazyta lupdaziu- busi superstar

Ar reikia

Ar reikia portretas
Rašyt kasdien apie ją Sodaitis su Sigel nr.2 Gaila kad jai taip atsitiko, bet viešint tikrai nereikia
VISI KOMENTARAI 79

Galerijos

Daugiau straipsnių