Pereiti į pagrindinį turinį

M. Kavaliauskas: būčiau asilas, jei nejausčiau dėmesio

2013-10-24 08:47
DMN inf.
TV3 nuotr.

Romeo ariją atlikęs Martynas Kavaliauskas projekto "Romeo ir Džiuljeta" komisijos nariui, prodiuseriui D. Kubiliui pasirodė pernelyg vienspalvis. „Jau šeštą laidą tu esi vienodas“, – filmavime teigė Dominykas. Išgirdęs tokį vertinimą, M. Kavaliauskas atsikirto, esą Dominykas „galbūt nesupranta meno“. Tokia replika turėjo įtakos D. Kubiliaus iškeltam balui.

Tiesa, pats Martynas veikiausiai nebijo iššūkių, nes jaučia stiprų publikos palaikymą: „Kiek žinau, žiūrovai mane palaiko. Būčiau asilas, jei nejusčiau dėmesio, – neslėpė M. Kavaliauskas, bet patikino, kad gerbėjos į jo namus būriais nesiveržia. – Tik tėvai savo vaikams kartais paprašo autografo.“

TV3 projekte „Romeo ir Džiuljeta“ M. Kavaliauskas kovoja dėl pagrindinio vaidmens legendinės roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ naujausioje versijoje, kurios premjeros įvyks gruodžio 10 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 15 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje. Martynas sako, kad roko operoje atlikti Romeo vaidmenį po Marijaus Mikutavičiaus ir Manto Jankavičiaus jam būtų labai įdomu. „Vėliau turėčiau ką papasakoti vaikams, tai būtų nemenkas pasiekimas“, – šypsodamasis sakė Martynas.

Kaip jam seksis pasirodyti Romeo amplua, ir kas būna, kai neklausai komisijos, paaiškės jau šeštadienį 19.00 val.  muzikos šou „Romeo ir Džiuljeta“ per TV3.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų