Pereiti į pagrindinį turinį

Madingiausios nuotakų suknelės: moteriškumo renesansas

2008-11-15 09:00
Madingiausios nuotakų suknelės: moteriškumo renesansas
Madingiausios nuotakų suknelės: moteriškumo renesansas / Roko Medonio nuotr. Šį sezoną nuotakos daugiau dėmesio turėtų skirti prabangioms detalėms: kailiams, aksomui, perlams, Swarovski kristalams, karoliukais siuvinėtai ir įvairiomis aplikacijomis dekoruotai suknelei. Kas sakė, kad nuometas atgyveno? 2009-ųjų

Skambant Mendelsono maršui ir krintant švelniems rožių žiedlapiams vestuvių salonai pristatė madingiausias 2009 m. vestuvinių suknelių kolekcijas. Atsinaujinusio portalo www.vestuves.lt komandos teigimu, ateinantį sezoną nuotakoms nederėtų pamiršti švelnių, minkštų audinių. Ypač madingi raukiniai liemens ir klubų srityse.

Daugelis pristatytų suknelių dvelkė prabangia elegancija ir modernumu. Tačiau neužmiršta ir visais laikais madinga klasika. Dominavo tvido, tiulo, gipiūro, taftos, moherio, šilko ir natūralios medvilnės audiniai. Ateinančio sezono vestuvinių drabužių mada nauja tuo, jog vienai suknelei pasiūti naudojami ne mažiau nei penki skirtingi audiniai.

Itin geros naujienos toms, kurios mėgsta ir gali išryškinti savo figūrą. Šį pavasarį madingiausios bus trapecijos formos, liemenį pailginančios ir išryškinančios vestuvinės suknelės.

Ypatingą dėmesį siūloma skirti ir suknelių puošybai prabangiomis detalėmis, pavyzdžiui, perlais, Swarovski kristalais. Vestuvinius apdarus galima puošti ir ne tokiomis brangiomis, tačiau blizgiomis detalėmis – svarbu, kad suknelė žėrėtų ir labiau trauktų akį.

Patyrę juvelyrai vakaro svečiams demonstravo, kaip iš tauriųjų metalų gimsta jaunavedžių žiedai. Pastaruoju metu į madą grįžta platūs geltonojo aukso žiedai, kuriuos nešiojo mūsų tėvai ir seneliai. Taip pat madinga baltojo ir geltonojo aukso kombinacija, kai žiedas dalijamas į dvi spalvas horizontaliai ar vertikaliai. Tiesa, horizontaliai padalyti dvispalviai žiedai brangesni nei vertikaliai ar vienspalviai – norint pagaminti tokį žiedą, juvelyrui teks gaminti du iš skirtingo metalo ir tik tada juos sulieti.

Pasaulio juvelyrai siūlo bent dalį žiedo gaminti iš geltonojo aukso. Baltojo ir geltonojo aukso kainos panašios, tačiau vien iš baltojo aukso pagamintas žiedas panašus į sidabrinį ir iš pirmo žvilgsnio atrodo gana pigus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų