Pereiti į pagrindinį turinį

Meilės trikampio kampus bando švelninti melu

2009-01-31 09:00
Meilės trikampio kampus bando švelninti melu
Meilės trikampio kampus bando švelninti melu / Mindaugo Ažušilio nuotr. Posūkis: Š.Jasikevičiaus mergina laikyta G.Sabutytė netikėtai pasirinko kitą krepšininką.

Žinia, kad krepšininkas Šarūnas Jasikevičius paleido iš rankų ne lemtingą kamuolį, o galbūt po skyrybų sutiktą lemtingą merginą – Godą Sabutytę, sukėlė nuomonių griūtį (internetas plyšta nuo komentarų) ir, kad ir kaip būtų keista bei komiška, paneigimų laviną.

„Briedų briedas“, – taip grupės „69 danguje“ prodiuseris Egmontas Bžeskas apibūdino paskelbtą faktą, kad šou pasaulio žvaigždutė 22 metų Goda Sabutytė į Kauno metrikacijos biurą netikėtai nunešė pareiškimus ne su buvusiu žalgiriečiu, Atėnų „Panathinaikos“ klube žaidžiančiu 32 m. Šarūnu Jasikevičiumi, bet su taip pat Graikijoje žaidžiančiu buvusiu žalgiriečiu 24 m. Rolandu Alijevu.

Š.Jasikevičiaus artimieji atsitvėrė tylos siena. R.Alijevas situacijos irgi nekomentuoja. Užtai G.Sabutytė žiniasklaidos atstovams tiesiai šviesiai pareiškė: „Neįsivaizduoju, kas skleidžia tokius gandus.“

E.Bžeskas – dar konkretesnis: „Tai yra absoliutus fake`as. Gal ji ir yra su juo pažįstama, tačiau apie vestuvės nėra net kalbos. Kažkas eilinį kartą numetė gandelį ir viskas. Tai visiškas absurdas – aš kalbėjau su Goda ir žinau, kaip yra“, – tikino prodiuseris „Klubą“.

„Tai visiška nesąmonė, jokių vestuvių nėra! Tai dar vienas gandas“, - užtikrino Godos draugė ir kolegė Nijolė Pareigytė.

Tiek melagių, tarsi netikėtai būtų išaušęs vaiskus balandžio 1-osios rytas!

Kauno metrikacijos biuro vedėjas Kęstutis Ignatavičius, paprašytas padėti atskleisti tiesą, ko gero, priešintųsi kaip į nelaisvę imamas Che Guevara. Jis šia tema nė iš tolo nesileidžia į kalbas.

Bet jei paklausus, ar G.Sabutytė ir R.Alijevas į Kauno CMB atnešė pareiškimus tuoktis, K.Ignatavičius ištartų “ne”, mes pareikalautume pakartoti tą “ne” padėjus ranką ant Konstitucijos ir sutvirtinti bajoro garbės žodžiu.

Lažinamės, kad “ne” neišgirstume?

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų