Pereiti į pagrindinį turinį

"Miss Planet 2015" antrąja vicemis tapusi lietuvė džiūgauja

2015-09-14 09:05

Sekmadienį Gruzijos sostinėje Tbilisyje baigėsi grožio konkursas "Miss Planet 2015". Lietuvai atstovaujanti Niujorke gyvenanti ir modeliu dirbanti aštuoniolikmetė Karolina Toleikytė išrinkta antrąja vicemis.

Tarptautinio konkurso nugalėtoja įspūdingame renginyje tapo šeimininkių atstovė – gruzinė Tika Babluan. Pirmąja vicemis tapo Švedijos atstovė, o šviesiaplaukė K.Toleikytė, nušluosčiusi nosį 125 žavioms merginoms iš įvairių pasaulio kampelių, buvo išrinkta antrąja vicemis. Po konkurso laiminga lietuvė dėkojo, džiaugėsi ir gyrėsi savo socialiniame tinkle.

"Vakar buvo didelė ir labai svarbi diena man. Aš didžiuojuosi, kad patekau į gražiausių planetoje merginų trejetuką ir iš "Miss Planet 2015" konkurso, vykusio Tbilisyje, Gruzijoje, vežu jums karūną. Vakar įspūdingame renginyje buvau išrinkta "Miss Planet 2015" antrąją vicemis, esu labai laiminga, kad tie du mėnesiai pasiruošimo šiam konkursui nenuėjo veltui.

Labai džiaugiuosi dėl Gruzijos, kad jų šalyje vykusiame tarptautiniame konkurse nugalėtoja tapo jų šalies atstovė – T. Babluan. 

Viso konkurso metu mane lydėjo sėkmė ir pergalės. Tapau laimėtoja visų penkių rungčių. Svarbu ir tai, kad pirmą kartą tarptautinių konkursų istorijoje Lietuvos atstovei pavyko laimėti ir nacionalinio kostiumo konkursą, ir vakarinės suknelės konkursą – tai man didžiausias įvertinimas.

Nacionalinio kostiumo konkurse puošiausi Dalios Duškesės ir Alginos Žalimienės sukurta suknele, suverta iš 25 tūkstančių įvairaus dydžio ir spalvų gintaro akmenėlių. Gruzijoje ši suknelė sulaukė didžiausio dėmesio. Latvijos "L'Official" susidomėjo suknele taip pat ir nori mano viršelio su mūsų pasididžiavimu – gintarine suknele. Su ja teko pasirodyti net 6 kartus Tbilisyje renginiuose, visiems labai norėjosi prieiti ir nusifotografuoti, pamatyti unikalią ir pačią brangiausią, net 30 tūkstančių eurų įvertintą konkurso suknelę.

Dar kartą be galo daug komplimentų sulaukiau didžiojo finalo išvakarėse, per vakarinių suknelių rungtį, kai komisija išvydo mane pasipuošusia Liutauro Salasevičiaus vakarine suknele. Sidabro spalvos, gausybe žėrinčių karoliukų siuvinėta ir kuteliais dabinta suknelė buvo pripažinta gražiausia suknele vakar vykusiame "Gala Miss Planet 2015" konkurso finale, į kurį pateko tik 26 šalys iš 127. Liutaurai, tai buvo taip nuostabu, jaučiausi tikra karaliene, karūną parvežu tau. Tu mylimiausias mano dizaineris!

Sėkmingai pasirodžiau ir talentų šou. Grojau fortepijonu, o šiam pasirodymui mane papuošė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė – "Tiulio fėja". Šviesia, perregimu siuvinėtu viršumi ir ilgu tiulio sijonu trimis mėlynais laikrodžiais papuošta suknelė sulaukė daugybės komplimentų.

Taigi, turėjau pačias gražiausias sukneles konkurse ir visos jos – Lietuviu dizainerių talentas. Tai sakau ne todėl, kad noriu pasigirti, bet todėl, kad noriu pasidžiaugti, kad puošiausi lietuvių dizainerių rankomis sukurtomis suknelėmis! Ir jos buvo gražiausios! Ačiū jums, nesustokit kurti!

Dar labai noriu padėkoti Vladai Musvydaitei, kuri man padėjo pamilti sveiką gyvenimo būdą, sportą ir rytines treniruotes – be viso to nebūčiau laimėjusi "Miss Bikini" nominacijos. Ačiū Tau!", – socialiniame tinkle džiūgavo K.Toleikytė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų