Pereiti į pagrindinį turinį

A. Pogrebnojus: pardavinėti žemę Australijoje – pelningiau, nei būti dizaineriu čia

2019-06-21 08:03
DMN inf.

Šeštadienio rytą žiūrovus iš lovų ir vėl vers smagiu savaitgalio ritualu tapusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Paskutinėje devintojo sezono laidoje azartiškoje dvikovoje susirungs visiems gerai pažįstami bičiuliai – tai drabužių dizaineris Aleksandras Pogrebnojus ir legendinės grupės „Poliarizuoti stiklai“ lyderis Šarūnas Mačiulis. O sunkioji užduotis įvertinti, kuris laidos herojus geresnis kulinaras, atiteks modelių agentūros vadovei Deimantei Ūsienei.

Aleksandras Pogrebnojus
Aleksandras Pogrebnojus / A. Ufarto / Fotobanko nuotr.

Burtai nulems, jog Šarūnas, kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene, keps vištienos iešmelius, patiektus salotų krepšeliuose, o Aleksandras, padedamas „Kamado Bono“ grilio šefo Vaidoto Čipo, gamins jautienos salotas su ridikėliais ir gražgarstėmis.

Garsus Lietuvos drabužių dizaineris, kostiumų dailininkas Aleksandras Pogrebnojus – itin charizmatiška asmenybė, o jo kurtos kolekcijos ne sykį papuošė Paryžiaus, Tokijo, Maskvos ir kitų didžiųjų mados sostinių podiumus. Paklaustas, ar sunki yra dizainerio profesija, žinomas vyras tikins, jog dirbant mylimą darbą jokie sunkumai nėra baisūs.

„Niekada neturėjau jokios kitos profesijos, todėl negaliu pasakyti, ar tai lengvas, ar sunkus darbas. Manau, jog tai šiek tiek geriau, negu tolimųjų reisų vairuotojo, tačiau pardavinėti žemę Australijoje yra kur kas pelningesnis darbas, nei būti dizaineriu Vilniuje“, – laidoje atviraus Aleksandras.

Dizaineriai pusryčius pradeda nuo šampano su braškėmis.

Žinomas dizaineris – neretas svečias virtuvėje. Jis yra išleidęs ir savo kulinarinių receptų knygą. Pasakodamas apie savo virtuvės ritualus, Aleksandras nepraleis progos pajuokauti.

„Dizaineriai pusryčius pradeda nuo šampano su braškėmis, ne nuo kavos ir pas mane ant stalo išvysti galima omarą, raudonuosius ikrus, austres, jaučio akis. Juk televizijos žiūrovai turi galvoti, kad dizaineriai tik tuo ir minta. Žmonėms reikia iliuzijos, kad norėtų kūrybiškus darbus dirbti“, – šmaikštaus Aleksandras.

Na, o priešininkų komandos herojus taip pat nepėsčias – grupės „Poliarizuoti stiklai“ lyderis, hito „Medžiai be lapų“ kūrėjas Šarūnas Mačiulis yra tikra roko legenda. Tiesa, žinoma vyras vietoje nestovi ir su grupe toliau aktyviai koncertuoja, o šiemet net išbandė jėgas Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje, kuri ir suvedė jį su Aleksandru bendrai draugystei.

„Mūsų kelius suvedė socialiniai tinklai ir iškilęs abipusis interesas. Dalyvavau šiemet Eurovizijos atrankoje, kur daug kam užkliuvo mano pirminis įvaizdis. Ir tuomet sulaukiau netikėtos žinutės iš Aleksandro, kad taip negalima ir kad jis pasiryžęs viską pakeisti“, – laidoje apie pažintį pasakos Šarūnas.

Kokiais stiliaus patarimais Aleksandras pasidalins su laidos vedėja Ilona, kokie tolimesni planai laukia vis dar aktyviai koncertuojančios grupės „Poliarizuoti stiklai“ bei kuris laidos herojus labiau nustebins šeštadienio ryto kulinarinio teismo teisėją – paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau devintą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ griliaus profesionalų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų