Pereiti į pagrindinį turinį

Projektą „Delfinai ir žvaigždės“ paliko R. Petrauskytė-Malašičevė

2015-03-09 10:56 diena.lt inf.

Penktadienį renginio „Delfinai ir žvaigždės“ žiūrovai LRT televizijos eteryje paskutinį kartą stebėjo kartu su kitais dalyviais pasirodančią „Man-go“ lyderę Rimą Petrauskytę-Malašičevę. Jai su projektu teko atsisveikinti susumavus komisijos ir delfinariume susirinkusių žiūrovų balsus.

„Liūdesio tikrai nėra jokio“, – patikino R. Petrauskytė-Malašičevė. „Atmintyje liko tik geros emocijos, be galo džiaugiuosi, kad turėjau progą pabūti tokio projekto dalimi.“ Atlikėja atskleidė, kad dabar dar daugiau laiko skirs atsikūrusios grupės „Man-go“ koncertinei veiklai bei laikui su dukra. Be to, R. Petrauskytė-Malašičevė jau planuoja savo kitą apsilankymą Klaipėdos delfinariume.

Pirmasis projektą „Delfinai ir žvaigždės“ paliko krepšininkas Eurelijus Žukauskas, tačiau jau šį penktadienį 18.45 val. LRT televizijos žiūrovai pamatys pirmąjį naujosios dalyvės – dainininkės ir modelio Ingridos Kazlauskaitės – pasirodymą su delfinais.

„Delfinai turi magišką galią gydyti. Užplūdo pasakiškos emocijos, bet ir atsakomybė – taip norisi kuo geriau išmokti jų kalbą, pelnyti šių nuostabių gyvūnų pasitikėjimą! Noriu, kad jie mane priimtų kaip gerą draugę. Laikau juos tikrais vandenų angelais“, – įspūdžiais dalinosi I. Kazlauskaitė.
Kadangi Klaipėdos delfinariume susirinkusių žiūrovų ovacijos virsta dalyviams taip reikalingais taškais, gerbėjai kviečiami atvykti ir savo favoritus palaikyti gyvai – kiti pasirodymai numatomi jau šį savaitgalį, kovo 14 ir 15 dienomis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų