Pereiti į pagrindinį turinį

R. Jonaičiui – ekstremalių išbandymų metas

2015-09-14 09:42 diena.lt inf.

Šuoliai parašiutu, jėgos aitvarai, jodinėjimas žirgais, slidinėjimas, ledo ritulys. Kaip įvaldyti šiuos ekstremalius, ištvermės reikalaujančius pomėgius ir kiek tam reikia laiko? Tai laidoje „Labas rytas, Lietuva“ aiškinsis naujos skilties „Debiutas“ autoriai aktorė Jovita Balčiūnaitė ir žurnalistas, radijo laidų vedėjas Richardas Jonaitis.

„Daugelis žavimės aktyviai gyvenančiais žmonėmis, bet patys ne visada ryžtamės pradėti naujus dalykus. Dažniausiai dėl to, kad jie atrodo per sudėtingi, sunkiai perprantami, baugūs ar pernelyg rizikingi“, – sako Richardas, pasiryžęs savo kailiu išbandyti tai, kas iki šiol baugino. Naujos rubrikos dalyvai aiškinsis, kiek mažiausiai laiko reikia tam, kad jau galėtum ištarti – taip, aš jau galiu žaisti ledo ritulį, arba – nuo šiol jau moku jodinėti žirgais.

Projekto „Debiutas“ dalyviai sako tikintys, kad  ši rubrika laidos „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovus įkvėps pasmokyti to, kuo iki tol galėjo tik žavėtis.

„Debiutas“ su R. Jonaičiu ir Jovita Balčiūnaitė – jau nuo rytojaus, rugsėjo 15 d., kiekvieną antradienį per LRT televizijos laidą „Labas rytas, Lietuva“ 7.50 val

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų