Pereiti į pagrindinį turinį

A. Rakauskas-Gustavas: vienas žmogus – daug spalvingų personažų

V.Skaraičio/BFL nuotr.

Televizijos ekrane jis yra jau beveik du dešimtmečius. Tačiau galėjo nutikti taip, kad vieną dieną Audrius Rakauskas-Gustavas būtų tiesiog dingęs iš ekranų. Trūko pinigų, todėl, norėdamas jų užsidirbti, Gustavas turėjo dirbti netikėčiausių darbų. Plačiau apie tai – LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ reportaže.

Sekmadienio rytais daugelis tik ritasi iš lovų, o A. Rakauskas jau sveikinasi kultine tapusioje LRT TELEVIZIJOS laidoje „Gustavo enciklopedija“. Jos populiarumu stebėtis neverta – su šia laida užaugo ne viena žiūrovų karta. Per 16 metų laida keitėsi ir tobulėjo, tačiau jos vedėjas ir scenaristas visada buvo tas pats – A. Rakauskas. 50-metis vienoje laidoje sugeba įkūnyti net keletą personažų.

Nedaugelis įsivaizduoja, kiek darbo ir pastangų reikia įdėti norint kiekvieną savaitę paruošti tokią spalvingą laidą. Ypač, kai beveik visi darbai gula ant vieno žmogaus pečių.

A. Rakausko gyvenimo istorija – itin įdomi ir išskirtinė. Mažai kas žino, kad žurnalistas į savo specialybės studijas įstojo dėl laimingo atsitiktinumo ir talento piešti karikatūras.

Plačiau apie šią išskirtinę LRT asmenybę žiūrėkite LRT TELEVIZIJOS laidos „Gyvenimas“ reportaže.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų