Quantcast

S. Urbonavičiaus-Samo kaimyno kieme iškilo antkapis COVID-19

  • Teksto dydis:

Į šalį kaustančią pandemiją galima žvilgtelėti kūrybiškai. Sostinėje gyvenančio menininko pavyzdys – puikus to įrodymas – jo kieme išdygo antkapis COVID-19.

Žinia apie pokyčius kaimyno namo teritorijoje antradienį socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo legendinės grupės „Bix“ lyderis Saulius Urbonavičius-Samas.

„Na, tai gal jau kažkokia prošvaistė atsirado? Mano kaimynas pastatė antkapį Covidui. P.S. jei kas norės kokią žvakę uždegti, kreipkitės, duosiu adresą“, – šmaikščiai rašė žinomas vyras.

Įrašą jis iliustravo užfiksuotu vaizdu iš minėtos vietos. Čia kieme, prie medinės tvoros, stūkso aukšta, tamsi, netaisyklingos formos skulptūra, ant kurios baltomis didžiosiomis raidėmis, išdėstytomis nuo viršaus į apačią, užrašyta „COVID-19“. Tiesa, naujasis kiemo akcentas iš visų pusių vis dar aptvertas „Stop“ juosta.

S. Urbonavičiaus-Samo feisbuko nuotr.

Į S. Urbonavičiaus-Samo pasidalytą naujieną sureagavo per 160 internautų. Kai kurie iš jų apie antkapį COVID-19 išsakė ir nuomonę. „Juk dar nenumirė“, – rašė Modestas. 

„Puikiai ir, tikiuosi, pranašiškai! Man jis daug gražesnis nei Vilniaus surūdijusi kanalizacijos vamzdžio „skulptūra“. Siūlau perkelti!“ – siūlė Artūras.

„Labai tikiuosi, kad šita situacija gerės. Pavargome taip gyventi. Nors nereiktų dejuoti, bet...“, – Artūrui antrino Andra.

„Jūsų gatvėje šniūrais visi lankys – Vyriausybės atstovai per visas šventes ar svečių vizitus vainikus dės, kardinolas Velykų ir Kalėdų mišias laikys su tiesiogine transliacija, kurią pats prodiusuosi“, – šmaikštavo Valdas.

„Kol neperkirpta raudona juosta, nereiškia, kad atidaryta“, – rašė Jonas.

Trečiadienį portalo žurnalistams susisiekus su S. Urbonavičiumi-Samu, jis sakė, kad antkapis koronavirusui stūkso Vilniuje, Jeruzalėje.

„Gyvenu šalia skulptorių. Matyt, kažkam labai gera mintis kilo – pastatyti prie savo tvoros“, – šyptelėjo žinomas vyras. O paklaustas, ar teko teirautis kaimyno, kodėl jam toptelėjo tokia idėja, S. Urbonavičius teigė nepaklausęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukas

Lukas portretas
Kas skulptūros autorius?

Jo

Jo portretas
Ne purmas kartas kai šis chamas vaikosi pigaus populerumo

Chi

Chi portretas
Tikrai negražu neatsiklausus kaimyno skelbti foto.. Kažin, ar pačiam Samui patiktų, jei svetimas žmogus imtų fb afišuoti pvz. jo padžiautus triusikus..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių