Quantcast

Unikalios vietos Kaune atidarymas – ant stogo terasos gros L. Somovas

  • Teksto dydis:

Jau greitai Kaune bus atverta pirmoji tokia laisvalaikio erdvė, įkurta ant „Volfas Engelman“ bravoro stogo – „Panorama Skybar“. Birželio 28 d. šioje vietoje, žvelgiant į įspūdingus miesto panoraminius vaizdus, pirmą kartą Lietuvoje vyks vienas iš populiariausių pasaulyje vakarėlių – „Corona Cero Sunset Hours“, o prie  DJ pulto stos Leonas Somovas. Renginio organizatoriai tikina – žmonės galės atsipalaiduoti, gėrėtis puikiu vaizdu ir ragauti šiame bare ruoštus gėrimus.

Toks vakarėlis – pirmą kartą Lietuvoje

„Šios erdvės atidarymo renginys – nemokamas, tad kviečiame visus norinčius dalyvauti ir kartu pasitikti saulėlydį, žiūrint į vakarėjančio Kauno miesto panoramą. Jau daugiau nei dvejus metus bendradarbiaujame su didžiausia pasaulyje alaus gamybos kompanija AB „InBev“ ir esame oficialūs „Corona Cero“ platintojai Lietuvoje, tad pirmojo renginio tematiką pasirinkome ne atsitiktinai. „Corona Sunset“ festivalis – tai vienas pasaulio fenomenų, kuriame žmonės gali atsiriboti nuo kasdienybės bei mėgautis muzikos ritmu, o tuo pačiu palydėti saulę. Kelias dienas trunkantis renginys jau apkeliavo skirtingus pasaulio kraštus, o dabar  pirmą kartą įvyks ir Lietuvoje, skirtumas tik toks, kad vakarėlis truks vieną vakarą“, – pasakojo „Volfas Engelman“ generalinis direktorius Marius Horbačauskas.

Anot jo, šis renginys organizuojamas jau dešimt metų. Jis yra vykęs įvairiausiuose pasaulio kraštuose, tokiuose kaip Pietų Afrika, Brazilija ir Ispanija. Juose dalyvavo tūkstančiai žmonių iš viso pasaulio, na, o šiame renginyje, Kaune, taip pat bus galimybė pirmiesiems Lietuvoje išbandyti „Corona Cero“ gėrimo.

„Dar studijų laikais, gyvenant Londone, su draugais organizuodavome vakarėlius ant stogo, jie yra nuostabūs, nes atsiveria nepakartojamas vaizdas, leidžiasi saulė, groja muzika ir žmonės išties gerai leidžia laiką. Laukiu šio renginio ir gerai nusiteikusios publikos, kuri norėtų pasilinksminti – man tai svarbiausia, kadangi yra sukuriamas abipusis ryšys. Taip pat šį kartą grosiu ilgiau nei įprastai, tad tai šiokia tokia naujovė ir man pačiam“, – sako renginyje didžėjausiantis L. Somovas.

Vienintelė tokia vieta Kaune

„Volfas Engelman Skybar Panorama“ įkurta ir įrengta dar šiais metais. Ji įsikūrė ant bravoro stogo, virš „Volfas Engelman Galerijos“. 24 metrų aukštyje esanti erdvė – pirma ir vienintelė tokio pobūdžio terasa, kur žmonės galės pamatyti panoraminį miesto vaizdą ir prisėsti pavalgyti, atsigerti kavos ar šalto nealkoholinio alaus. M. Horbačauskas tikina, kad kiekvienas lankytojas čia atras sau vietą, nepriklausomai nuo to, ar ieškos ramaus pasisėdėjimo dviese, ar trankaus vakarėlio su draugų kompanija.

„Ši vieta – ilgametė mūsų komandos svajonė. Prie jos kūrimo prisidėjo ir su mumis jau ne vieną kartą dirbusi architektė Rasa Kučinskienė. Nuoširdžiai tikime, kad žmonės šią vietą pamils, nes ją kurdami įdėjome visą savo širdį ir, pirmiausia, pamilome mes patys. Taigi tikimės, kad ji taps viena lankomiausių erdvių tiek vietiniams, tiek svečiams iš kitų Lietuvos miestų ar užsienio šalių“, – sakė M. Horbačauskas.


„Volfas Engelman Skybar Panorama“ dirbs trečiadieniais – šeštadieniais.

Darbo valandos: nuo 19 val. visą vasarą.

Adresas: Kaunakiemio g. 2, Kaunas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Jei dar kas prisimena buvo tokia kavine ant Baltijos viesbucio stogo vadinosi 10 dangui .Ilgai netrauke ,nes debiloidai pradejo metyti butelius ,taures i Vytauto pr po kurio laiko uzsidare

Nepatenkinti bambekliai - ligoniai

Nepatenkinti bambekliai - ligoniai portretas
Todėl nereikia į juos kreipti dėmesio. Turėtų būti visai puikūs vakarai. Laukiam.

Vot tep.

Vot tep. portretas
Visiškų sukonservėjusių diletantų vapalionės tuose komentaruose.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių