Pereiti į pagrindinį turinį

V. Siegel ir D. Bunkus išlydėjo dukrą į pirmą klasę: namus užliejo emocijų jūra

2024-09-02 13:46 diena.lt inf.

Rugsėjo 1-oji – ypatinga diena ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Pirmoji mokslo metų diena sukelia jaudulį visai šeimai, nes prasideda naujas etapas – nauji draugai, mokytojai ir mokyklos iššūkiai. Tiesa, verslininkams Viktorijai Siegel ir Danieliui Bunkui nuo šiol ši graži rudens šventė imponuos dar labiau – jųdviejų dukra Nicolė žengė į platų mokslo pasaulį.

V. Siegel instagramo nuotr.

Nuomonės formuotoja V. Siegel pasidalijo užplūdusiomis emocijomis socialiniame tinkle „Instagram“.

„Šiandien mūsų namus užliejo emocijų jūra. Negaliu patikėti, kad mūsų mažoji Nicolė jau pirmokė! Nuo pat ryto neatsiginu ašarų – tai ne tik džiaugsmas ir pasididžiavimas, bet ir gilus ilgesys tos mažosios, kuri kasdien auga ir tampa vis savarankiškesnė“, – jautriai mintis dėstė žinoma moteris.

V. Siegel nostalgiškai prisiminė laikus, kuomet glaudė pirmagimę prie krūtinės, o šiandien, Rugsėjo 1-ąją, jau turi paleisti dukrelės ranką, kad ši eitų savo gyvenimo keliu.

„Tos mažos kojytės, kurios taip mielai trepsėjo po namus, dabar tvirtai žengs mokyklos koridoriais. Eik drąsiai, svajok, mokykis, ir žinok, kad mama ir tėtis visada bus šalia, su ištiestomis rankomis ir besąlygine meile“, – širdį virpinančius žodžius dukrai Nicolei skyrė V. Siegel.

Nuomonės formuotoja pridūrė, jog itin didžiuojasi pirmagime, ir teigė, kad Nicolė – Viktorijos ir Danieliaus gyvenimo prasmė ir stebuklas.

Kitame „Instagram“ platformos įrašė verslininkė ragino mamytes dalintis užklupusiais jausmais, išleidus vaikus įgyti akademinių žinių.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Tarybu lietuva

Labai grazi tarybine svente. Man patinka.
0
0
galiu tik pasakyti

o bože bože
5
0
skaitytojas

Nu visko prisiziurejau per 65 m,,,bet kad vasaros metu jauna boba su cebatais butu , tai jau tikrai proto trukumas,,,reiktu jai atskira namuka zoo sode , gal kokia kilminga rusis ...ka kiti patars ....??
6
0
Visi komentarai (3)

Daugiau naujienų