Pereiti į pagrindinį turinį

Williamas ir Kate paskelbė naują nuotrauką su mažuoju princu George’u

2014-03-30 14:21
AFP nuotr.

Britų princas Williamas (Viljamas) ir jo žmona Kate (Keit) šeštadienį paskelbė retą šeimos nuotrauką – joje jiedu įsiamžinę su aštuonių mėnesių sūnumi princu George (Džordžu), kurio netrukus laukia pirmoji kelionė į užsienį.

Kembridžo kunigaikštis, kuris yra antrasis žmogus eilėje į britų sostą, jo žmona ir sūnus yra nufotografuoti žvelgiantys pro atvirą savo apartamentų Kensingtono rūmuose langą.

Besišypsanti 32 metų kunigaikštienė laiko George‘ą ant kelių, o jis žiūri į šeimos augintinį Lupo (Lupą) – juodą kokerspanielį ant kunigaikščio kelių.

Kate vilki baltai, o 31 metų Williamas atrodo atsipalaidavęs su marškiniais atraitotomis rankovėmis. George‘as vilki melsvą megztuką su užrašytu jo vardu.

Kūdikis, kuris yra trečiasis eilėje į sostą, nuo savo gimimo tik du kartus buvo parodytas viešai – tėvams su juo išvykstant iš ligoninės po gimdymo ir per jo krikštynas spalio mėnesį.

Naujoji nuotrauka, kurią prieš kelias savaites padarė įžymybių fotografas Jasonas Bellas (Džeisonas Belas), buvo paskelbta prieš šeimos kelionę į Australiją ir Naująją Zelandiją, kuri prasidės balandžio 7 dieną.

George‘as, kuris gimė 2013 metų liepos 22 dieną, bus panašaus amžiaus kaip Williamas 1983 metais, kai pirmą kartą su tėvais – princu Charlesu (Čarlzu) ir velione princese Diana – buvo nuvykęs į Australiją.

Karališkuosius asmenis per 18 dienų truksiančią kelionę lydės jų naujoji auklė, ispanė Maria Teresa Turrion Borrallo (Marija Teresa Turion Boralo), kuri mokėsi garsiajame Norlando koledže Bate Vakarų Anglijoje, kur rengiamos profesionalios vaikų auklės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų