Pereiti į pagrindinį turinį

Nacionalinį susivienijimą į Seimą ves V. Sinica, partijos lyderis – penktas

2024-08-12 18:31 diena.lt inf.

Nacionalinio susivienijimo kandidatų į Seimą sąrašą ves Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys, partijos vicepirmininkas Vytautas Sinica.

M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.

Jos lyderis filosofas Vytautas Radžvilas įrašytas penktuoju numeriu.

„Turbūt ne vieną nustebins, ir pačia geriausia prasme, naujiena, kad Vytautas Sinica ves partijos sąrašą Seimo rinkimuose. Ne vienus metus bent tarp besidominčiųjų politika sklando mitas, kad esame vieno asmens partija, kurioje trūksta gabių ir veiklių, perpratusių politikos meną bendražygių. Ilgai su šypsena klausėmės tokių kalbų. Bet dabar atėjo tinkamiausias laikas sudaužyti šiuos iš piršto laužtus mitus ir kuo akivaizdžiau parodyti, kad esame pasiruošusi ir sugebanti auginti naujus lyderius partija“, – partijos „Facebook“ paskyroje sąrašo lyderio pasirinkimą komentavo V. Radžvilas.

Antrasis kandidatų sąraše – energetikos ekspertas Almantas Stankūnas, trečiasis – politologas Marius Markuckas, ketvirtas – Vilniaus universiteto dėstytojas Kęstutis Dubnikas.

Dešimtuke taip pat yra atsargos karininkas Marius Parčiauskas, duomenų architektas Julius Neviera, partijos narė Neringa Paškevičienė, filosofas Laisvūnas Šopauskas, mokytojas Linas Karpavičius.

Tarp Nacionalinio susivienijimo kandidatų – ir advokatas Dominykas Vanhara, istorikas Gintautas Terleckas, žurnalistė Jolanta Mažylė, keliautojas, publicistas Šarūnas Jasiukevičius, K. Donelaičio draugijos pirmininkas Gintaras Skamaročius,

Seimo rinkimai vyks spalio 13 dieną.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų