Pereiti į pagrindinį turinį

V. Pranckietis: galima vertinti, kad pirmasis rinkimų turas vyko sklandžiai

2020-10-11 18:28

Su Liberalų sąjūdžiu Seimo rinkimuose dalyvaujantis Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sako vertinantis, kad pirmasis rinkimų turas vyko sklandžiai, o tai, kad daliai saviizoliacijoje esančių rinkėjų nebuvo sudarytos sąlygos balsuoti, jis vertina kaip pandemijos sukeltą iššūkį.

Viktoras Pranckietis
Viktoras Pranckietis / V. Skaraičio / Fotobanko nuotr.

„Turbūt būtų galima sakyti, kad (rinkimų diena – ELTA) buvo sklandi. Buvo tik (apie – ELTA) 70 skundų, bet tokių didelių nuodėmių rinkimuose niekur nesimatė, papirkinėjimo per daug nesigirdėjo. Tai jau yra gerai. O kad buvo kažkokių nesklandumų, mes pirmą kartą rinkimus vykdome pandemijos metu. Be abejo, kad visada yra tokių iššūkių, kokių negali numatyti“, – žurnalistams sekmadienį sakė V. Pranckietis.

Jis sakė, kad Liberalų frakcijoje Seime, jo nuomone, turėtų būti 18–20 žmonių.

„(...) Jeigu klaustumėte kiek aš galvoju, kad turėtų būti frakcijoje, tai galvoju, kad 18–20 žmonių“, – sakė Seimo pirmininkas.

V. Pranckietis taip pat tikino „esąs visokeriopai pasiruošęs padėti“ kitam Seimo pirmininkui jo darbo pradžioje.

„Aš esu pasiruošęs padėti visokeriopai, bent jau pradžioje įvedant į vėžes, supažindinant su aplinka, su veikla, su darbu, galų gale perduočiau visus asmeninius ryšius, nes tai bus asmuo, kuris atstovauja ne frakcijai, ne partijai, jis atstovauja Lietuvai“, – sakė V. Pranckietis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų