Pereiti į pagrindinį turinį

Gyvenimas po šlovės

2012-06-23 23:59

Filmo "Vienas namuose" žvaigždė Macaulay Culkinas dingo iš visuomenės akiračio, bet gerbėjai bent kartą per mėnesį gali pamatyti jį viename Niujorko klube. Įkišti ten nosį pabandė ir JAV žurnalo "Newsweek" žurnalistas.

Nemėgsta brunečių

Prie Manhatano klubo durų laukusios dvi simpatiškos merginos nenustygo vietoje.

"Atėjote pamatyti Mako?" – paklausė viena jų, vardu Pixie. Nors asmeniškai nepažįsta vakarėlio šeimininko, tamsiaplaukė mergina atrodė jį dievinanti. Su drauge į šį renginį ji atvyko iš Rod Ailando. Iš apsaugininko išgirdusi, kad Makas nemėgsta brunečių, mergina atrodė akivaizdžiai įskaudinta.

Gavę popierines kepuraites, ant kurių pavaizduotas tiranozauras, besiruošiantis praryti mažesnį mėlyną dinozaurą, vakarėlio svečiai nusileido laiptais į klubą.

Maku daugelis vadina M.Culkiną, kuris, būdamas dešimties, suvaidino vienoje sėkmingiausių praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio juostų – "Vienas namuose". Jis buvo toks mielas, kad žaibiškai tapo populiariausių Holivudo vaikų aktoriumi. Už vieną filmą jis gaudavo iki 8 mln. dolerių.

Kino karjera užgeso

Kaip ir daugelis vaikų aktorių, bręsdamas M.Culkinas leidosi ant žemės. Jo tėvai per triukšmingas skyrybas bandė pasidalyti jo turtą. 2004 m. M.Culkinas buvo sulaikytas su marihuana ir įvairiausiomis tabletėmis, kai vairavo Oklahomoje su draugu Brettu Tabiselu.

Užaugęs M.Culkinas bandė grįžti į kino pramonę – suvaidino filme "Vakarėlių monstras" ir kaip kviestinis aktorius pasirodė seriale "Vilas ir Greisė". Naujausias filmas, kuriame jis vaidino, buvo 2007 m. pasirodęs "Seksas ir pusryčiai": jauna pora turi tam tikrų sutuoktiniams būdingų problemų ir nusprendžia kreiptis į gydytoją, o šis pasiūlo jiems radikalų sprendimo būdą – grupinį seksą.

Nuo to laiko M.Culkinas vengė viešumo. Pernai jis per daug nesireklamuodamas pradėjo organizuoti vakarėlius Niujorko klube "Le Poisson Rouge", kuris priklauso jo draugui B.Tabiselui. Šis vaikystėje irgi buvo aktoriumi.

Dinozaurų vakarėlis

Anot svečių, M.Culkinas kiekvienam vakarėliui sugalvoja atskirą temą, bet ji dažnai būna vienaip ar kitaip susijusi su vaikystės fantazijomis.

Šįkart visur buvo dinozaurai – ant plakatų, balionų, švilpukų. Kai kurie svečiai netgi atėjo apsirengę dinozaurų kostiumais. Ekranuose buvo rodomas filmas "Juros periodo parkas 3". Barmenai siūlė "dinozauro kokteilius" po 5 dolerius (13,5 lito), o tapytojas dinozaurus paišė visiems norintiems ant veidų.

Vakarėliui įsibėgėjus draugų apsuptyje pasirodė ir pats šeimininkas. Prieblandoje per atstumą jis atrodė tai kaip paauglys, tai kaip senukas, bet ne savo tikrojo amžiaus – 31-ų.

"Sveiki visi, sveiki atvykę į dinozaurų vakarėlį! – maždaug apie vidurnaktį aukštu, netgi truputį moterišku balsu į svečius kreipėsi vakarėlio šeimininkas. – Ačiū visiems, kad atėjote, išėjo geros linksmybės!"

Patyrė daug tragedijų

M.Culkinas paprastai ateina trumpai pabendrauti su svečiais.

"Jis visuomet mandagus, – teigė Natalie Suarez, dalyvavusi jau keliuose M.Culkino vakarėliuose. – Nesakyčiau, kad jis flirtuoja, tačiau bendrauja dėmesingai. Jis visuomet klausia svečių, iš kur jie sužinojo apie vakarėlį."

M.Culkinas gali pasirodyti oficialus ir šaltokas. Galbūt taip yra todėl, kad jo gyvenimas buvo sudėtingas, nepaisant milijonų, uždirbtų dar prieš gaunant vairuotojo pažymėjimą. Kai vaikas išgarsėjo, jo tėvas Kitas išsiskyrė su motina Patricia ir bandė išsikovoti dalį M.Culkino turto. Byla pasiekė Manhatano Aukščiausiąjį teismą, ir M.Culkino santykiai su tėvu nutrūko.

1998 m. sudegė jo motinos namas. Dar po dešimties metų Los Andžele pakliuvusi po automobiliu žuvo jo sesuo Dakota. Bet, nepaisant visų gyvenimo tragedijų, daugelis vis tiek prisimena M.Culkiną kaip mielą vaikį iš filmo "Vienas namuose".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų