Quantcast

JAV Atstovų Rūmai patvirtino naują karinės pagalbos paketą Izraeliui

  • Teksto dydis:

JAV Atstovų Rūmai šeštadienį patvirtino naują milijardinę karinę pagalbą Izraeliui, kuris tęsia karą su „Hamas“, nors tarptautinė bendruomenė vis labiau nerimauja dėl civilių Gazos Ruože likimo.

Įstatymo projekte, kurį jau antradienį gali svarstyti JAV Senatas, numatyta daugiausia lėšų skirti Izraelio oro gynybos „Geležiniam kupolui“ stiprinti.

Ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu (Benjaminas Netanjahus) šeštadienį pareiškė, kad JAV Atstovų Rūmų pritarimas naujai karinei pagalbai Izraeliui – 13 mlrd. dolerių (12,2 mlrd. eurų) – rodo tvirtą paramą žydų valstybei ir „gina Vakarų civilizaciją“.

Įraše socialiniame tinkle „X“ jis teigė: „JAV Kongresas ką tik didele balsų persvara priėmė labai vertinamą pagalbos įstatymą, kuris rodo tvirtą abiejų partijų paramą Izraeliui ir gina Vakarų civilizaciją. Ačiū draugams, ačiū Amerikai!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinigus dalina tik Lietuva Ukrainai, o čia paskola bus

Pinigus dalina tik Lietuva Ukrainai, o čia paskola bus portretas
Duos paskolą žydelio valdomai Ukrainai, kad slavai žudytų slavus

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantu,ko čia džiaugtis,juk tai tik įstatymo projektas,kurį svarstys JAV senatas.Taigi būkit ramūs,savęs"geradėjai"tikrai nenuskriaus.O Zelenskis,privalės atsakyti už Ukrainos sunaikinimą,nes ir NATO jau abejoja dėl Ukrainos išlikimo.

Ar

Ar portretas
ir Izraelio paketo trecdali pasiliks "resursu atstatymui" JAV,kaip Ukrainos atveju?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių