Quantcast

Lenkijos prezidentas sušauks saugumo tarybos posėdį padėčiai Baltarusijos pasienyje aptarti

Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda birželio 10 d. sušauks Nacionalinio saugumo tarybos posėdį, kuriame ketinama aptarti padėtį prie Lenkijos ir Baltarusijos sienos bei skandalą dėl kareivių, sulaikytų po to, kai į nelegalių migrantų grupę paleido perspėjamuosius šūvius.

„Atsižvelgdamas į tai, kas vyksta pastaruoju metu ir pastaraisiais mėnesiais, aš nusprendžiau sušaukti Nacionalinio saugumo tarybos posėdį. Nenoriu to daryti dabar, rinkiminės kampanijos metu, kadangi emocijos verda ir padėtis yra tikrai labai įtempta. Tačiau pirmadienį rinkimai jau bus pasibaigę ir aš norėčiau sušaukti Nacionalinio saugumo tarybą – greičiausiai tai įvyks 16.00 val.“, – pasakė A. Duda.

Pranešama, kad pastaruoju metu Lenkijos ir Baltarusijos pasienyje vis dažniau stebimi agresyvūs nelegalių migrantų veiksmai, dėl kurių nukentėjo keletas lenkų karių ir pasieniečių.

Ketvirtadienį Lenkijoje kilo skandalas, kai buvo sulaikyti du kariai, į didelę nelegalių migrantų grupę paleidę keletą perspėjamųjų šūvių.

Kiekvieną dieną iš Baltarusijos į Lenkiją neteisėtai patekti mėgina šimtai asmenų iš Vidurio Rytų ir Šiaurės Afrikos.

Donaldas Tuskas yra sakęs, kad migrantų antplūdyje prie Lenkijos sienos su Baltarusijoje jaučiama Rusijos įtaka – daugiau nei 90 proc. sieną neteisėtai kirsti mėginančių asmenų turi rusišką vizą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
Ko Jūs ponai--ubagai tikėjotės iš susireikšminusių kapitalistinių žiurkių.Mes jiems visiems niekas ,jiems pagrindas pinigai.Tai tie visi atvykėliai irgi taip pat elgiasi ,kaip valdžios atstovai.Kaip juos visus gerai atkočios ,tai tik tada pradės suprasti,kad reikia skaitytis su savais žmonėmis .Ošiuos murzelius vyti iš savo valstybių.Jie tiesiog pavojingi,jie žino tik mani-mani.Bet visi gauna leidimus darbui valstybėse.

VILNIUS

VILNIUS portretas
Kokia kvotą? Jūs dar deportuokit dabar esančias bolt wolt šiukšles. Važinėja be teisių, mopedais važinėja šaligatviu, dviračiais negerbia pesčiujų. Negerbia mūsų žmoniu ir aplinkos. Kur jie ateina žemė tampa negyvenama. Londonas - baltieji mažuma. Peiliu ir prievartavimų miestas. Birminghamas baltieji mažuma. Miestas bankrutavo, baltieji mažuma. Malmė- migrantų miestas. Per eurovizija suvarė kariuomenė ir visą šalies Policiją pasitelkdami į pagalbą Danijos policiją. Vokietijoje per dvi dienas padurti peiliu du politikai, ir nužudytas policininkas. Švedija be kariuomenės pagalbos negali susitvarkyti su sprogdinimai. Tai mūsų tapatybės naikinmas, ir stūmimas mūsų šalį į civilinį karą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių