Pereiti į pagrindinį turinį

Naujas pažinčių būdas: vienišius į porą suveda rožiniai vežimėliai

2024-09-06 13:01

Rasti sau porą, galbūt net meilę visam gyvenimui, galima tiesiog maisto prekių parduotuvėje. Vienas prekybos centras Vokietijoje tapo savotiška meilės agentūra, mat padeda vienišiams užmegzti ryšius, o tam tereikia pasiimti rožinį vežimėlį.

LNK stop kadras

Vokietė žurnalistė traukė apsipirkti – suviliojo šįkart ne akcijos, o flirto paieškos. Prie įėjimo į parduotuvę tereikia pasiimti rožinį pirkinių vežimėlį. Jis duoda ženklą, kad žmogus vienišas ir su juo galima susipažinti.

„Rožinis vežimėlis ir aš jau pasiruošusi medžioklei. Pažiūrėsime, gal net privers ištrinti visas pažinčių programėles“, – svarstė RTL reporterė Lisa Loeding.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Daug kam nuo interneto norisi pabėgti. Tik primiršo, kaip susipažinti gyvai. Tad ši parduotuvė Bavarijos žemėje ir ėmėsi piršlio vaidmens.

„Rožinius vežimėlius sugalvojome, nes norėjome ko nors ypatingo – skaitmeniniame amžiuje padėti žmonėms užmegzti ryšį. Ir nesvarbu, ar tai veda į flirtą, draugystę ar tiesiog malonų pokalbį“, – apie idėją pasakojo prekybos centro vadovas Svenas Schottenhammeris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų