Quantcast

Princas Williamas gimtadienį atšventė T. Swift koncerte: vaizdo įraše – subtilūs šokių judesiai

  • Teksto dydis:

Birželio 21-ąją Velso princas Williamas šventė 42-ąjį gimtadienį. Tiesa, gimtadienis atšvęstas išskirtinai. Princas jį minėjo su vaikais, princu George'u ir princese Charlotte, Londone vykusiame Taylor Swift koncertiniame ture „Eras Tour“, praneša užsieno portalas „Hello!“.

Visiems žinoma, kad princas Williamas yra didelis Anglijos futbolo klubo „Aston Villa“ gerbėjas, tačiau penktadienio vakarą jis patvirtino, kad kartu su savo vaikais, princu George'u (dešimties) ir princese Charlotte (devynerių), jis yra visavertis Swiftie (atlikėjos T. Swift fanas).

Pranešimai pasklido tada, kai būsimasis karalius 42-ojo gimtadienio išvakarėse mėgavosi įdomiu vakaru Vemblio stadione. Princas ir jo vaikai visą naktį šoko pagal T. Swift dainas.

Susitikimas su T. Swift

Ypatingas vakaras prasidėjo susitikimu ir pasisveikinimu su pačia atlikėja.

Šeštadienį oficialioje Velso princo ir princesės Catherine instagramo paskyroje buvo publikuota nuotrauka, kurioje užfiksuota neįtikėtina akimirka, kai princas Williamas, princas George'as ir princesė Charlotte sutiko dainininkę likus vos 25 minutėms iki jos lipimo į sceną.

Oficialaus Velso princo ir princesės Catherine instagramo nuotr.

Jie turėjo tik 25 minutes, todėl greitai susitiko ir pasisveikino.

T. Swift neabejotinai apsidžiaugė, kad susipažino su karališkaisiais šeimos nariais, nes ji taip pat savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje pozuoja su Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos nariais ir savo vaikinu – JAV sporto žvaigžde – Travisu Kelce'u.

Linksmai paminėdama princo Williamo gimtadienį, T. Swift po nuotrauka parašė: „Happy Bday M8! Londono pasirodymai prasideda nuostabiai“.

Atlikėjos T. Swift instagramo nuotr.

Viskas dėl vaikų

Nepaisant to, kad tai buvo Williamo gimtadienis, vakaras tikrai buvo susijęs su jo vaikais. Portalo „Hello!“ slaptas šaltinis papasakojo, kad visą vakarą trijų vaikų tėtis stengėsi išlaikyti „žemą profilį“, kad jo vaikai galėtų mėgautis pasirodymu. Jis pridūrė: „Didžiąją laiko dalį jis ir vaikai buvo toliau, kad per daug neatkreiptų dėmesio, tačiau buvo akimirkų, kai jie buvo priekyje.

Subtilūs šokių judesiai

Socialiniuose tinkluose išplitusiuose vaizdo įrašuose galima matyti, kad per dainą „Shake It Off“ princas Williamas atsipalaidavo ir išskėstomis rankomis šoko į taktą. Šalia jo dukra Charlotte mojavo rankomis, sūpuodama šviečiančią apyrankę.

Gerbėjų užfiksuotu vaizdo įrašu savo „Youtube“ kanale pasidalijo ir karališkoji šeima.

Princo Williamo šokis – vaizdo įraše:

Koncerte nepasirodė jauniausias Williamo vaikas princas Louisas, taip pat Velso princesė Catherine, kuriai vis dar taikomas prevencinis vėžio gydymas chemoterapija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kokie

kokie  portretas
faini tie jų vaikai. Dieve duok sveikatos jų mamai.

Senos

Senos  portretas
naujienos.

Saldus

Saldus  portretas
Sacharinas liaudžiai
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių