Pereiti į pagrindinį turinį

Prisnigo? JAV ambasadorė Jungtinėse Tautose rekomenduoja serialą apie rusų šnipus

2017-03-14 22:59 diena.lt inf.

Kaip praleisti dieną prisnigtame Niujorke? Amerikos ambasadorė Jungtinėse Tautose Nikki Haley (Niki Heili) turi patarimą – ji siūlo žiūrėti televizijos serialą apie sovietų šnipus, po priedanga dirbančius Vašingtone.

Nikki Haley
Nikki Haley / SIPA nuotr.

Pati iš šiltesnės Pietų Karolinos kilusi diplomatė „Twitter“ paskyroje antradienį paskelbė apsnigto miesto nuotrauką, prie kurios parašė: „Puiki diena be saiko žiūrėti „Amerikiečius“.

Jos įrašas paskatino didžiulį patyčių srautą internete, susijusių su įtarimais Rusijai kišusis į pernai vykusius prezidento rinkimus, kuriuos laimėjo respublikonas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas).

Dabartinė politinė situacija suteikė naują prasmę serialui apie Vašingtoną Šaltojo karo metais, tad diplomatės žinutė privertė kai kuriuos socialinių tinklų vartotojus kraipyti galvas.

„Juk jūs žinote, kad „Amerikiečiai“ yra apie rusus, slaptai vykdančius šnipinėjimo operacijas Jungtinėse Valstijose, tiesa?“, – „Twitter“ parašė vartotojas, pasivadinęs @TinzRules.

„Žiūrėdama „Amerikiečius“ bandote sužinoti daugiau apie savo viršininką?“, – rašė kitas „Twitter“ vartotojas @BeaAnneD.

D.Trumpas kategoriškai neigia turintis kokių nors ryšių su Kremliumi, tačiau informacija apie nuslėptus kontaktus tarp jo komandos ir Rusijos sukėlė ne vieną skandalą naujojoje administracijoje.

Michaelas Flynnas (Maiklas Flinas) buvo priverstas atsistatydinti iš nacionalinio saugumo patarėjo pareigų paaiškėjus, kad jis telefonu aptarinėjo politikos reikalus su Rusijos pareigūnais dar prieš naujojo prezidento inauguraciją ir nuslėpė tai nuo viceprezidento Mike'o Pence'o (Maiko Penso).

Aiškintis dėl savo pokalbių su rusų diplomatais turėjo ir JAV generalinis prokuroras Jeffas Sessionsas (Džefas Sešonzas).

Tai buvo ne pirmas kartas, kai JAV ambasadorė Jungtinėse Tautose gyrė serialą apie rusų šnipus. Anksčiau šiais metais ji „Twitter“ parašė mėgstanti „Amerikiečius“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų