Pereiti į pagrindinį turinį

Turkijos viešbučiai neatsisakys sistemų „viskas įskaičiuota“ ir „švediškas stalas“

2020-05-21 15:19

Turkijos kultūros ir turizmo ministras Mehmetas Nuri Ersoy`us pranešė, kad šalies viešbučiuose nebus atsisakyta sistemų „viskas įskaičiuota“ ir „švediškas stalas“.

ITAR-TASS nuotr.
Jis tai pareiškė ketvirtadienį interviu Rusijos naujienų agentūrai TASS.
„Neįmanoma, kad Turkijoje būtų panaikintos sistemos „viskas įskaičiuota“ ir „švediškas stalas“. Tiesa, bus padaryta reikiamų pakeitimų higienos požiūriu patiekiant švediško stalo patiekalus. Pasirinktus valgius išduos virėjas“, - pabrėžė žinybos vadovas.
 
Mehmetas Nuri Ersoy`us taip pat informavo, kad keleviams intensyviai dirbančiuose Turkijos turistiniuose oro uostuose bus atliekami testai dėl koronaviruso, jeigu jie nebuvo tikrinami prieš atvykimą į šalį.
 
„Mes įkūrėme diagnoztikos centrus tuose oro uostuose, į kuriuos atskrenda daugiausia turistų. Bus testuojami svečiai, jeigu jie nebuvo tikrinami per pastarąsias 72 valandas (iki atvykimo į Turkiją)“, - sakė ministras.
 
Koronavirusas Turkijoje pirmą kartą buvo diagnozuotas kovo 10 d. vietos gyventojui, grįžusiam iš Europos. Bendras užsikrėtimo atvejų skaičius šalyje jau viršijo 152 tūkstančius, mirė 4 222 infekuotieji.
 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų