Pereiti į pagrindinį turinį

Vakarų Krante palestiniečių subadyta izraelietė neišgyveno

2016-01-26 08:00
BNS inf.

Vakare Krante per išpuolį vienoje žydų nausėdijoje dviejų palestiniečių subadyta izraelietė nuo patirtų sužalojimų mirė, antradienį pranešė Jeruzalės ligoninės „Hadassah“ atstovė.

Kita moteris, kuri per tą pirmadienio išpuolį maisto parduotuvėje Beit Horono nausėdijoje į šiaurės vakarus nuo Jeruzalės buvo lengviau sužeista, tebėra gydoma ligoninėje.

Abu užpuolikai buvo nušauti apsaugos darbuotojų. Izraelio policija nurodė, kad vienas iš jų buvo kiek vyresnis negu 20 metų, o kitas – paauglys.

Ši ataka buvo jau trečia, įvykdyta nausėdijose Vakarų Krante nuo sausio 17 dienos, kai viena izraelietė buvo mirtinai subadyta prie įėjimo į savo namus Otnielio gyvenvietėje.

Kaip pranešė visuomeninis radijas, premjeras Benjaminas Netanyahu (Benjaminas Netanjahus) nurodė armijai parengti „išsamų planą“, kaip užtikrinti didesnį nausėdijų saugumą.

Pastaroji smurto banga, kuri prasidėjo spalio 1 dieną, jau nusinešė 159 palestiniečių ir 25 izraeliečių gyvybes; taip pat žuvo po vieną JAV ir Eritrėjos pilietį, rodo naujienų agentūros AFP statistika.

Daugelis žuvusių palestiniečių buvo užpuolikai, o kitus Izraelio pajėgos nušovė per protestus arba susirėmimus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų