Quantcast

Liudininkai apie išpuolį prieš R. Fico: šaulys prisiviliojo premjerą ir išsitraukė ginklą

  • Teksto dydis:

Slovakijos ministras pirmininkas Robertas Fico buvo pašautas trečiadienį po išvažiuojamojo vyriausybės posėdžio Handlovoje. Liudininkai papasakojo, kaip nuaidėjus keturiems šūviams premjeras krito ant žemės.

Vienas liudininkas portalui RTVS teigė, kad šaulys buvo visai šalia.

„Turbūt buvau antras žmogus, paspaudęs jam ranką, ir staiga – toks šokiruojantis incidentas“, – sakė jis.

Pasak liudininkų, mažoje minioje, prie kurios buvo priėjęs R. Fico, buvo apie 50 žmonių.

„Šaulio nepažįstu, manau, kad jis ne iš Handlovo, nes mes čia visi pažįstami. Aš jį pastebėjau. Iš pradžių jis vaikščiojo, tada stovėjo ir tiesiog laukė. Kaip mačiau, premjerui buvo šauta į krūtinę. Jis susigriebė už jos ir nukrito ant žemės“, – „Pravda“ leidiniui kalbėjo viena moteris.

 

 

„Jis šaukė, kad [premjeras] prieitų arčiau, prisiviliojo prie savęs ir išsitraukė ginklą“, – pasakojo kitas liudininkas.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, įtariamasis šaulys – 71-erių vyras. Nusikaltėlis J. Č. yra rašytojas iš Levicės miestelio. Jis ginklą turėjo legaliai.

J. Č. policijai sakė, kad išpuolį suplanavo prieš kelias dienas. Jis teigė esą planavęs pakenkti premjerui, bet nenorėjęs jo nužudyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

putinas laimingas

putinas laimingas portretas
putinas džiaugiasi - dar viena eskalacija, jo planas pildosi. žudyk savus, kad kiti bijotų.

Pakrante

Pakrante portretas
Kad tokį :aš:kas nors pagautu,bolševikų ispera,pakabinciau ant šakos žemyn galva,per tą laiką ispazintum savo griekus,bet Šėtonui tas nerūpi !

> nuomonei

> nuomonei  portretas
Manai tavo laižymas geresnis ? :) ir kas tu toks, kad gali spręsti kas geriau kitos šalies žmonėms ? Visiškas zombis . Jei jau tokios " taisyklės " ar nepagalvojai , kad situacija gali atsisukti ir į tavo " laižymo" pusę ? O tada rėksi skriaudžia ?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių