Pereiti į pagrindinį turinį

Ar po Jessicos Shy koncerto lietuviai sulauks mačo su Kipru?

2024-08-30 10:05

Tema, kvepianti skandaliuku. Taip kalba Lietuvos vyrų rinktinės treneris Edgaras Jankauskas, susirūpinęs, kad po Jessicos Shy koncerto, vyksiančio Dariaus ir Girėno stadione, žolė iki rungtynių gali ir neatsigauti. Lietuviai laukia mačo su Kipru, kviečia sirgalius į stadioną, bet dar toli gražu nėra tikri, ar galės apskritai Kaune žaisti.

LNK stop kadras, L. Žemgulio nuotr.

Lietuvos vyrų futbolo rinktinė pradeda naują ciklą. Po savaitės Kauno Dariaus ir Girėno stadione turėtų žaisti UEFA Tautų lygos rungtynes su Kipru. 

Turėtų, nes neaišku, kaip stadiono veja laikysis po šeštadienį vyksiančio Jessicos Shy koncerto.

„UEFA kelia tam tikrus nuogąstavimus. Jiems nėra suprantama taktika, kada likus mažiau nei savaitei iki rungtynių surengiamas koncertas“, – kalbėjo LFF prezidentas Edgaras Stankevičius.

Dar mėnesio pradžioje stadioną drebino Edo Sheerano koncertas, per du vakarus surinkęs apie 80 tūkst. žmonių.

Per dvi savaites veja nespėjo atsigauti. Rugpjūčio 17 d. suplanuotos rungtynės buvo atšauktos.

„Aikštės tema yra šiek tiek opi ir kvepianti mini skandaliuku. Tikiu, kad viskas bus gerai“, – vylėsi rinktinės vyriausiasis treneris E. Jankauskas.

„Tam tikros panikos iš UEFA pusės, ar tam tikro plano B galvojimo tikrai yra“, – kalbėjo LFF prezidentas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Nuo Jessicos Shy koncerto iki rungtynių su Kipru bus lygiai šešios paros. Planas B, apie kurį kalba federacija, kol kas nėra tikslus. Tai gali būti rungtynės Marijampolėje, Vilniuje, galbūt net ir pačiame Kipre.

Pati rinktinė kovose su Kipru ir vėliau Rumunija bus kitokia – be būrio ryškiausių žaidėjų. Nežais Fiodoras Černychas, Arvydas Novikovas, Gvidas Gineitis, Edgaras Utkus, Paulius Golubickas ir Armandas Kučys.

Atsinaujins rinktinė ir vizualiai – buvo pristatomos naujos aprangos. Nebelieka ir artimiausiu metu tikrai nesugrįš raudona spalva.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
prakiurusio kamuolio spirdalas

tai kas ten su zole negerai, del to kad isblukusi spalva? nu tai palmkit ir nupurskit dabais bus graazi salotine spalvele. ot problemele
0
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų