Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos jaunimo futbolo rinktinė atrankos ciklą pradės Andoroje

2015-06-16 06:15
Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Lietuvos jaunimo (iki 21 metų, U-21) rinktinė antradienį pradeda naują atrankos ciklą.

2017 metų Europos čempionato atrankos varžybose Armino Narbekovo auklėtiniai pirmose rungtynėse išbandys jėgas išvykoje su Andoros rinktine.

Lieutuvių varžovais Europos U-21 čempionato atrankos antroje grupėje bus Italijos, Serbijos, Slovėnijos, Airijos ir Andoros futbolininkai.

Lietuvos jaunimo rinktinės gretas papildė keturi pastarąsias savaites su nacionaline rinktine rungtyniavę žaidėjai - Simonas Stankevičius, Donatas Kazlauskas, Gratas Sirgėdas ir Rolandas Baravykas.

Pasak pranešimo, ankstyvą pirmadienio rytą rinktinė išskrido į Kijevą, o iš ten - į Barseloną, kur laukia kelių valandų kelionė autobusu iki Andoros.

Lietuviai rungtynėms rengėsi pasiruošimo stovykloje Kaune. Rinktinės kapitonas, Justinas Januševskis pasakojo, kad stovykloje buvo akcentuojama taktika. "Visi iš klubų grižę, sezonas įpusėjęs. Visi neblogoje fizinėje būklėje, todėl daugiau treniravomės taktine prasme" , - teigė J. Januševskis.

Prieš rungtynes treneris akcentavo agresyvią ir kibią varžovų gynybą. "Didesnį dėmesį skiriame žaidėjų susižaidimui. Taip pat analizuojame priešininką, kaip būtų lengviau šį priešininką įveikti", - teigė rinktinės vyriausiasis treneris A. Narbekovas.

Andoros rinktinė atrankos ciklą pradėjo dviem pralaimėjimais išvykoje. Pirmoje dvikovoje pietiečiai svečiuose 0:1 nusileido airiams, o praėjusią savaitę rezultatu 0:4 išvykoje pralaimėjo Slovėnijai.

"Žiūrėjome įrašus, jie ginasi praktiškai visa komanda, pasitinka savo aikštės pusėje. Rungtyniaujant su Andoros vienuolike reikia greito mąstymo, greito išpildymo ir susikuriant progas reikia jas išnaudoti", - teigė A. Narbekovas.

Andoros ir Lietuvos jaunimo rinktinių dvikova vyks birželio 16 d. Andoros "Estadi Comunal" (19 val.) stadione.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų