Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno derbio apibūdinimas: mušėme lyg iš vadovėlio

2024-08-24 23:56

„Nesu nusivylęs dėl lygiųjų, nes nepralaimėtų rungtynių serija tęsiasi, tad mes netikėtai atsidūrėme kovoje dėl pirmosios vietos“, - sakė Andrius Skerla. Kauno rajono „Hegelmann“ futbolininkai„TOPsport A lygoje“ derbį su kaimynais iš „Kauno Žalgirio“ baigė lygiosiomis – 1:1.

alyga.lt nuotr.

28-ojo turi akistatoje mėlynai balti pirmame kėlinyje ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau įvartį praleido pozicinės atakos metu. 38-ąją minutę Oyinlola Kayode baudos aikštelėje surado Žaną Benedičičių, kuris vienu lietimu pasiuntė kamuolį į vartus.

Tiesa, svečiai ilgai nepirmavo, kadangi po 4 minučių „Hegelmann“ ekipa atstatė pusiausvyrą. Po Patricko Popescu perdavimo iš kairiojo krašto taikliai galva kamuolį į vartus nukreipė vidurio gynėjas Steve‘as Kingue.

Mačo pabaigoje arčiau pergalės buvo Kauno rajono klubas. Njoya Abdelas Kaderas galva sukirto kamuolį į skersinį, o paskutinės atakos metu Mato Vareikos atliktą smūgį atrėmė Deividas Mikelionis.

„Buvome kiek kitokie nei įprastai. Pirmajame kėlinyje daug valdėme kamuolį, o varžovai giliai gynėsi. Jie kelis kartus pamušė į vartus ir krito įvartis. „Kauno Žalgiris“ yra kokybiška komanda, galinti nuskriausti ir Vilniaus „Žalgirį““, - aiškino A. Skerla.

„Nusivylimo nėra, nes trūko poilsio, tad buvo sunku rasti jėgų. Įmušėme įvartį lyg iš vadovėlio, kurį lėmė komandinės pastangos ir treniruotėse nušlifuoti veiksmai“, - pabrėžė „Kauno Žalgirio“ treneris Saulius Širmelis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų