Pereiti į pagrindinį turinį

HC „Baltica“ dar kartą sutriuškino Rygos klubą

2012-09-21 16:39
HC „Baltica“ dar kartą sutriuškino Rygos klubą
HC „Baltica“ dar kartą sutriuškino Rygos klubą / shutterstock.com nuotr.

Vilniaus ledo ritulio komanda „Baltica“ antrą kartą iš eilės įrodė savo pranašumą prieš Rygos „Prizma“ ekipą ir laimėjo dar didesniu įvarčių skirtumu 7:1 (2:0, 3:0, 2:1).

Praėjus penkioms minutėms nuo mačo pradžios, po Ilja Mašencov ir Pavol Fančovič perdavimų, ritulį į varžovų vartus pasiuntė „Balticos“ puolėjas Edgar Rybakov. 13-ą minutę už taisyklių pažeidimą nubaustas „Balticos“ vartininkas Filip Luley. Jau 17 minutę Aimas Fiščevas tęsia įvarčių seriją (Jan Slivka, Ondrej Burzala). Besibaigiant kėliniui po 2 min. baudos už neleistiną žaidimą gavo Ondrej Burzala ir Petr Lintemer. Pirmas kėlinys baigėsi dviejų įvarčių Vilniaus klubo  persvara.

Prasidėjus antrajam kėliniui, Ondrej Burzala po Ilja Mašencov ir Pavol Fančovič perdavimų vėl muša įvartį (3:0)! 23-ią minutę pasižymi ir puolėjas Kristian Kučera (po Ilja Mašencov ir Edgar Rybakov perdavimų). Tą pačią minutę už pražangą 2 min. šalinamas „Balticos“ puolėjas Boris Rejžek. 31-ą minutę prasižengia latvis Juris Berzinš, kuo pasinaudoja Kristian Kučera, realizuodamas baudinį (bulitą), rezultatas: 5:0. 32-ą minutę 2 min. bauda nubaustas latvis Sandis Grinbergs. Antrą kėlinį „Baltica“ laimi užtikrintai.

Trečias kėlinys prasidėjo latvių puolėjo Daniels Riekstinš pražanga. 45 minutę dėl „Balticos“ žaidėjo Artur Rybakov pražangos į Lietuvos vartus skiriamas baudinys (bulitas), kurio „Prizma“ ekipai realizuoti nepavyksta. Į pasimetusios latvių komandos vartus antrąjį savo įvartį šiose rungtynėse pelno Edgar Rybakov (Ilja Mašencov, Kristian Kučera). Dar po dviejų minučių paskutinį tašką šiose rungtynėse po Aimo Fiščevo ir Boris Rejžek perdavimų padeda „Balticos“ puolėjas Jan Slivka. Tačiau „Prizma“ nepasiduoda ir pelno paguodos įvartį (Daniels Riekstinš). Kėlinio pabaigoje pasipila varžovų baudos minutės: Oskars Stepans ir Livars Lans užsidirba po 2 baudos minutes, „Prizma“ ekipa gauna ir komandinę baudą. „Balticos“ ekipa ir vėl sutiruškina varžovus rezultatu 7:1!

HC „Baltica“ vyriausiasis treneris Dmitrijus Medvedevas šios dienos rungtynes lygino su vakarykštėmis: „Vakarykštis debiutas buvo gana nervingas, varžybos buvo sunkios. Šiandien komanda žaidė labiau atsipalaidavusi, ištaisė vakar dienos klaidas ir įvykdė jai keltus uždavinius, tad nepaliko jokių progų varžovams. Nenorėčiau išskirti nei vieno žaidėjo, visa komanda žaidė labai gerai, likau patenkintas tiek vartininku, tiek visais žaidėjais“.

Rytoj „Balticos“ komandai laisva diena, tačiau jau šeštadienį (rugsėjo 22 d.) „Baltica“ susikaus su „Juniors“ ekipa.

Rungtynių statistika:

Vilniaus „Baltica“- Rygos „Prizma“ (Latvija) –7:1 (2:0, 3:0, 2:1)

Įvarčiai:

Baltica: 6 min. E. Rybakov - 1:0, 17 min.  A.Fiščevas - 2:0, 22 min. Ondrej Burzala – 3:0, 23 min. K. Kučera – 4:0.

Baltica: 31 min. K. Kučera – 5:0.

Baltica: 51 min. E. Rybakov – 6:0

Baltica: 53 min. J. Slivka – 7:0

Pizma: 53 min. D. Riekstinš – 7:1.

Baudos minutės: 10:10.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų