Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuvos šokėjai - be Europos čempionato medalių

2009-04-14 17:37
Lietuvos šokėjai - be Europos čempionato medalių
Lietuvos šokėjai - be Europos čempionato medalių / google.com nuotr.

Europos klasikinių šokių čempionate Prancūzijoje mūsų šalies atstovai Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė bei Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė nepateko tarp prizininkų.

Kauno „Sūkurio“ klubo duetas D.Vėželis ir L.Chatkevičiūtė užėmė 12-ąją vietą, o „Kaspino“ klubo pora E.Sodeika ir I.Žukauskaitė - 27-ąją.

Aukso medalius iškovojo Vokietijos šokėjai Benedetto Ferruggia ir Claudia Kohler, sidabro - rusai Maratas Gimajevas ir Alina Basiuk, bronzos - danai Emanuelis Valeri ir Tania Kehlet.

Sėkmingiau pasirodė neseniai profesionalais tapę kauniečiai Tomas ir Gintarė Slausgalviai - jie taip pat Prancūzijoje surengtose Tarptautinės profesionalių sportinių šokių tarybos (IPDSC) Lotynų Amerikos šokių reitingo varžybose užėmė 8-ąją vietą.

Tarptautinės sportinių šokių federacijos (IDSF) pasaulio Lotynų Amerikos šokių reitingo turnyre Bosnijoje ir Hercegovinoje 8-ąją vietą užėmė „Sūkurio“ atstovai Gediminas Grigonis ir Justina Žemaitytė, o Rusijos mieste Sankt Peterburge treti buvo Vilniaus „Ratuto“ klubo šokėjai Viktoras Šrubokas ir Ala Karpenko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų