Pereiti į pagrindinį turinį

M. Alekna atvirai prakalbo apie santykius su merginomis: viskas komplikuota

2024-08-27 13:36 diena.lt inf.

Mykolas Alekna dar visai neseniai į Lietuvą parsivežė Paryžiaus olimpinių žaidynių disko metimo rungties sidabro medalį. Po sėkmingo pasirodymo, atnešusio pripažinimą visame pasaulyje, M. Alekna nusprendė atsiverti ir sudalyvavo laidoje „Nepatogūs klausimai“, kurioje vedėjas Rolandas Mackevičius jauną sportininką pakvietė atvirai pasikalbėti apie asmeninį gyvenimą. Pokalbio metu M. Alekna atskleidė, kodėl jo santykiai su merginomis yra sudėtingi ir atsakė, ar šiuo metu jo širdis – laisva.

Mykolas Alekna
Mykolas Alekna / European Athletics nuotr.

Vos 21-erių metų talentingas disko metikas M. Alekna ryžosi atvirai papasakoti apie jo santykį su merginomis.

„Dėmesio iš merginų po laimėjimo tikrai gaunu, kartais jos net parašo. Tačiau aš esu užsiėmęs, todėl viskas komplikuota“, – pasakojo jis.

Sportininkas atskleidė, jog būtent dėl treniruočių užimto grafiko ir studijų Kalifornijoje jam yra tikras iššūkis laviruoti tarp asmeninio gyvenimo ir karjeros.

Manau, jog svarbiausia, kad vienas kitam patiktumėme ir būtume vienas kitam įdomūs.

Be to, jaunasis sportininkas teigė neturintis antrosios pusės, o laidos vedėjo paklaustas, ar turi svajonių merginos tipą, šis atsakė kategoriškai.

„Neturiu merginų tipažo. Bet manau, jog svarbiausia, kad vienas kitam patiktumėme ir būtume vienas kitam įdomūs“, – sakė M. Alekna.

Tiesa, klausimą laidos metu disko metikui uždavė ir jo paties treneris.

Jis paklausė, ar auklėtinis greičiau pagerins antrą kartą pasaulio rekordą, ar susiras mylimąją.

„Greičiausiai pagerinsiu rekordą, nes balandžio mėnesį išvykstu į rungtynes“, – juokėsi sidabro medalį Paryžiaus olimpinėse žaidynėse iškovojęs sportininkas.

Visgi vaikinas vėliau pridūrė, jog niekada negali žinoti, kaip ten bus – galbūt ir pavyks susirasti tą vieną vienintelę iki sekančio laimėjimo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
jaunas vyras M Alekna

tik jo laikrodis rodo pusę šešių
0
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų