Pereiti į pagrindinį turinį

Prancūzo nesėkmė olimpinėse žaidynėse: laimėti medalį sutrukdė viena kūno dalis?

2024-08-05 14:26 diena.lt inf.

Paryžiaus olimpinėse žaidynėse prancūzų šuolininkas su kartimi Anthony's Ammiratis savo pasirodymu labai išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose.

Šeštadienį 21-erių olimpietis siekė patekti į šuolių su kartimi finalą ir atlikinėjo 5,70 metro šuolį.

Šio pasirodymo vaizdo įrašas sulaukė didžiulio olimpiados gerbėjų dėmesio, kadangi nors didžioji prancūzo kūno dalis peržengė kartelę, visgi jo vyriškasis pasididžiavimas ją kliudė.

Daugelio manymu, tai ir sutrukdė A. Ammiračiui siekti olimpinių medalių.

Vis dėlto, leidiniui „Today“ šuolių su kartimi treneris Branko Miricas paaiškino, kad sportininkas į kartelę pirmiausia atsitrenkė blauzdomis, o tik vėliau tarpkoju.

Jokia sportininko kūno dalis negali kliudyti kartelės, kad tai būtų užskaitytas kaip sėkmingas bandymas. Kadangi prancūzui to padaryti nepavyko, jis nepateko į dešimtuką ir užėmė 12 vietą.

 

 

Prancūzijos lengvosios atletikos federacijai A. Ammiratis prisipažino nusivylęs dėl to, kad neiškovojo medalio, nors tiesiogiai apie kuriozą neužsiminė.

„Tai didelis nusivylimas“, – sakė jis.

„Sąlygos buvo geros. Tai pirmas kartas, kai startavau varžybose nejausdamas jokios įtampos. Kadangi buvau visiškai autsaideris, turėjau tik vieną tikslą – žaisti su publika. Man beveik pasisekė“, – pridūrė sportininkas.

Prancūzo nesėkmė buvo plačiai aptariama socialiniuose tinkluose.

„Nesėkmė, bet ir geras lankstumas“, – pažymėjo vienas internautas.

„A. Ammiratis kliudė kartelę ir akivaizdu, kad net komentatoriai neturi, ką pasakyti“, – rašė kitas, turėdamas omenyje varžybų komentatorius, kurie po incidento, atrodo, šiek tiek sutriko.

„Labai savotiškas būdas pralaimėti šuolių su kartimi olimpines varžybas“, – komentavo kitas platformos „X“ vartotojas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų