Pereiti į pagrindinį turinį

Rankininkų tikslas – grįžti į viršūnę

2016-09-21 14:16

Kauno "Granito-Kario" rankininkai, praėjusį sezoną iškovoję Lietuvos čempionato bronzos medalius, kupini ryžto žengti dar aukščiau.

"Granitas-Karys", 2015-ųjų Lietuvos taurės laimėtojas, per vasarą išlaikė visą komandos branduolį.

"Mūsų tikslas vienas – kautis dėl aukščiausių vietų. Apie kitokias užduotis nė kalbos negali būti", – nukirto Kauno klubo vadovas Algis Mikučionis.

Pastarąjį kartą granitiečiai šalies čempionate triumfavo 2009-aisiais.

– Po praėjusio sezono vyriausiojo trenerio postą užleido Albertas Mazeliauskas. Kas šiemet vadovaus komandai? – paklausėme A.Mikučionio.

– Noriu pabrėžti, kad A.Mazeliausko neatleidome, toks buvo jo paties sprendimas. Komandą laikinai treniruoja Modestas Prakapas. Jis jau buvo išėjęs į pensiją, tačiau atsiliepė į mūsų prašymą padėti. Laukiame netrukus sugrįžtančio Valdemaro Novickio. Vyriausiasis treneris dėl sveikatos problemų kol kas negalėjo imtis darbo.

– Kaip pasikeitė žaidėjų gretos?

– Visas ekipos branduolys išliko. Į pagrindinę sudėtį galingai įsiliejo Tadas Bučinskas, nors jis buvo mūsų klube ir pernai. Labai daug tikimės iš Pauliaus Šarkausko. Komandos vadžias turėtų patempti ir Mindaugas Barzdenis. Prieš sezoną puikiai užsirekomendavo jaunas vartininkas Lukas Gurskis. Jaunimui patarimais aikštėje padės mūsų senbuviai – Vaidas Drevinskas ir Tadas Sveikauskas. Su komanda atsisveikino tik Valdas Jarukas.

– Ar dalyvausite Baltijos lygos varžybose?

– Taip. Tikiu, kad V.Novickis ir vėl sulipdys kovingą kolektyvą. Treneris labai patyręs, tad stengiasi, kad žaidėjai realizuotų savo geriausias savybes, būtų universalūs kariai.

– Praėjusį savaitgalį Lietuvos čempionams alytiškiams pralaimėjote mūšį dėl supertaurės. Ar negaila iš rankų išsprūdusio pirmo sezono trofėjaus?

– Pralaimėjome po garbingos kovos (21:24 – aut. past.). Prieš tai Klaipėdoje laimėjome tarptautinį turnyrą. Tačiau neoficialios varžybos yra viena, o čempionatas – visai kas kita.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų