Pereiti į pagrindinį turinį

Revanšo už tautiečius sieksiantis R. Stambrauskas: atiduosiu visas jėgas

2017-10-06 13:21 diena.lt inf.

Lapkričio 4 d. Kauno sporto halėje vyks mišrių kovos menų „King of the cage“ turnyras, kuriame Lietuvos garbę gins MMA čempionas Rokas Stambrauskas. Jo laukia kova su amerikiečiu Tony Lopez.

R. Stambrauskas Shidokan Karate pasaulinio turnyro ir universalių kovų pasaulio čempionas, MMA kovų Japonijoje, Suomijoje, Danijoje, Vokietijoje laimėtojas bei Baltijos šalių greplingo imtynių čempionas.

Daugkartinis Lietuvos MMA kovų nugalėtojas į narvą žengia nugalėti jau du Lietuvos kovotojus (E. Valavičių ir T. Pakutinską) įveikusį T. Lopez. Tai puiki proga R. Stambrauskui pasiekti ne tik asmeninę pergalę, bet ir revanšą už savo tautiečius.

„Žinau, kad mano priešininkas labai stiprus, todėl labai stipriai ruošiuosi šiai kovai. Prižadu atiduoti visas savo jėgas, noriu įrodyti T. Lopez, kad aš tas lietuvis, kuris stipriai jam pasipriešins. Juk trečias kartas nemeluoja“, – šypsosi sportininkas.

Amerikietis T. Lopez yra kovojęs daugiau nei septyniasdešimt kartų, iškovojęs ne vieną KOTC čempiono diržą, sunkiasvoris (110 kg.) ir beveik dviejų metrų ūgio kovotojas yra kviečiamas dalyvauti UFC turnyre.

KOTC kovotojas savo jėgas yra išbandęs ne tik mišrių kovos menų srityje, bet ir kine. T. Lopez teko vaidinti Holivudo veiksmo filmuose kartu su pačiu Stivenu Sigalu. Čempionas mėgsta azartą ne tik kovose, bet ir azartinius žaidimus, todėl laisvalaikiu lošia pokerį, o kai nori pailsinti savo kūną ir mintis, renkasi boulingą.

Lietuvio R. Stambrausko ir amerikiečio T. Lopez kova vyks dėl „King of the cage“ čempiono diržo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų