Pereiti į pagrindinį turinį

Turnyre dalyvausiantis kovotojas P. Leščinskas: ateinu pasiimti pergalės

2018-04-30 14:13 diena.lt inf.

Gegužės 19 d. 19 val. į Kauno sporto halę sugrįžta žiūrovų aistras keliantis MMA turnyras „King of the cage Baltic Tour 3“, kuriame susirems du žinomi sportininkai Paulius Leščinskas ir A. Matjošaitis.

Paulius Leščinskas Paulius Leščinskas Paulius Leščinskas Paulius Leščinskas Paulius Leščinskas

Daugkartinis jaunių dziudo prizininkas ir KOTC graplingo nugaletojas P. Leščinskas (Kauno „Naglis“) KOTC narve susikauna jau trečiąjį kartą. Sportininkas su nekantrumu laukia revančinės kovos prieš A. Matjošaitį ("One blood").

„Nieko nėra geriau už kovą narve, nes jame visi tampa lygūs. Kai įlipi į narvą, tai yra išbandymas ne vien tavo fiziniam, bet ir psichologiniam pasiruošimui. Pamatai ne tik tai, kiek esi stiprus, bet ir kiek esi užsispyręs. Ši revančinė kova bus ne ką blogesnė nei praėjusi, nes pasiruošimas jai buvo žvėriškas, tikiuosi rimto mūšio“ – sako P. Leščinskas.

Sportininkai, kovojantys KOTC turnyruose Lietuvoje, turi galimybių išvykti į varžybas JAV ir kitas užsienio šalis. Renginio organizatoriai Dainius Daukšas ("Dainralfo" vadovas) ir Jordanas Poškaitis (Rytų kovos menų klubas "Naglis") įkūrė Lietuvos mišrių kovų menų organizaciją, kuri bendradarbiauja su JAV įsikūrusia ir nuo 1998 m. veikiančia KOTC korporacija.

Gegužės 19 d. KOTC narve susikaus ne tik Lietuvos, bet ir Amerikos, Islandijos, Ukrainos, Maldovos, Rusijos, Bulgarijos sportininkai bei vakarą vainikuos merginų kova, kurioje susirems MMA kovotoja E. Puidaitė ir kovotoja iš Kanados Celine Anderson. Renginio metu koncertuos grupė "Flying Saucer Gang" iš Kauno.

Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti neįprastas ir įtemptas kovas.

Bilietus galite įsigyti www.bilietai.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų