Pereiti į pagrindinį turinį

J. Valančiūnas išreiškė palaikymą vienam iš kandidatų į LKF prezidento postą: būtinai jam padėsiu

2024-08-28 12:16 diena.lt inf.

Viena ryškiausių Lietuvos krepšinio asmenybių Jonas Valančiūnas neliko abejingas prasidėjusioms aistroms prieš Lietuvos krepšinio lygos (LKF) prezidento rinkimus.

32-ejų krepšininkas nori naujų vėjų federacijoje ir išreiškė palaikymą Robertui Javtokui.

„Man patinka jo idėja, patinka, ką jis gali atnešti, – tinklalapio BasketNews žurnalistui Jonui Miklovui sakė J. Valančiūnas. – Galvoju, kad reikia naujų vėjų, naujos energijos, naujų rezultatų, nes stovime vietoje.

Robertą pažįstu gana seniai, jis yra tikrai didelis autoritetas. Palaikau idėją, kad reikia tvarkyti krepšinį, o jį aš matau kaip geriausią dabar esantį žmogų, kuris gali tai daryti. Būtinai jam padėsiu, kuo galiu.“

Pasak LKF generalinio sekretoriaus ir kandidato į prezidento postą Mindaugo Balčiūno, praėjęs olimpinis ciklas Lietuvai buvo sėkmingesnis nei anksčiau, tačiau JV su tuo nesutinka.

„Kuo skiriasi, paklausiu, dešimta vieta, ar šešta vieta? Ar dvylikta vieta, ar penkta vieta? Kuo skiriasi? Kam nuo to geriau? Niekam. Ar penkta, ar dvylikta vieta, man asmeniškai tai nesukelia jokio pasitenkinimo,“ – sakė J. Valančiūnas.

LKF prezidento rinkimai vyks šį rugsėjį.

Taip pat žiūrėkite – R. Javtokas: dėmesys jaunimo ugdymui, o ne pasų dalinimas užsieniečiams:

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų