Pereiti į pagrindinį turinį

Skelbiamas „Betsafe-LKL“ tvarkaraštis: pirmasis grandų mūšis – jau trečiajame ture

2024-08-13 18:11 diena.lt inf.

Iki naujojo „Betsafe-LKL“ sezono liko kiek daugiau nei mėnuo. Komandoms baigiant komplektacijos darbus ir pamažu pradedant pasiruošimą sezonui, skelbiamas 2024-2025 m. čempionato tvarkaraštis.

Šiame sezone žiūrovų lauks nežymiai pakitęs įprastinis čempionato ritmas. Nuo šiol per BTV televiziją savaitgaliais aistruoliai išvys keturis mačus – po du šeštadienį ir sekmadienį. Abiem dienomis transliacijos prasidės vienodu, tačiau ankstesniu laiku nei įprasta: 16.30 val. startuos pirmųjų rungtynių transliacija, o 19.00 val. – antrųjų.

Be išimties visas „Betsafe-LKL“ dvikovas sezono metu internetu transliuos Go3.

Pirmasis naujojo sezono mačas bus žaidžiamas Panevėžyje. Čia rugsėjo 21 d. (šeštadienį) 16.30 val. vieni kitiems į atlapus kibs Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ir Mažeikių „M Basket-Delamode“ krepšininkai.

Tą pačią dieną 19.00 val. savo sezoną sostinėje pradės ir čempionų titulą ginantis Vilniaus „Rytas“, namuose priimsiantis Klaipėdos „Neptūną“.

Rugsėjo 22 d. (sekmadienį) 16.30 val. „Šiauliai“ savo sirgalių apsuptyje susikaus su Kauno „Žalgiriu“, o 19.00 val. bus išmestas ginčo kamuolys Vilniaus „Wolves Twinsbet“ ir Jonavos „CBet“ rungtynėse.

Kiek vėliau nei likusios ekipos startuos Kėdainių „Nevėžis-Optibet“ ir Utenos „Uniclub Casino – Juventus“. Kadangi uteniškiai rugsėjo 18-22 dienomis Antalijoje kovos dėl vietos FIBA Čempionų lygoje, šių klubų tarpusavio akistata įvyks rugsėjo 25 d. (trečiadienį) nuo 18.30 val., ją internetu transliuos Go3.

„Neptūnas“ sieks prasimušti į FIBA Europos taurę rugsėjo 24 ir 27 dienomis, tad uostamiesčio klubo tvarkaraščio Lietuvoje ši atranka nekoreguoja.

Pirmuosiuose turuose krepšinio išsiilgusių fanų laukia ir praėjusio sezono finalų pakartojimai. Antrajame ture, rugsėjo 28 d., laukia „7bet-Lietkabelio“ ir „Wolves Twinsbet“ mūšis, o jau trečiojo turo desertu spalio 6 d. taps „Ryto“ ir „Žalgirio“ dvikova.

Šeštajame ture taip pat vyks intriguojanti akistata – spalio 26 d. Gediminas Orelikas su Utenos ekipa mes iššūkį panevėžiečiams.

Pirmojo sostinės derbio vilniečiai sulauks devintajame ture. Būtent lapkričio 16 d. „Rytas“ ir „Wolves Twinsbet“ susikaus dėl savo miesto sirgalių simpatijų.

Primename, jog „Betsafe-LKL“ reguliarusis sezonas vyks keturių ratų sistema. Reguliariojo sezono pabaiga numatyta gegužės 20-21 dienomis. Visgi tvarkaraščio pakeitimai dar galimi tokiu atveju, jei tarptautiniuose turnyruose dalyvausiantys klubai pasieks atkrintamųjų etapus.

Visą tvarkaraštį galite rasti čia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų