Pereiti į pagrindinį turinį

Dar vaikystėje „Teleloto“ filmavimą stebėjusi D. Belickaitė – nauja loterijos vedėja

2024-08-26 10:56 diena.lt inf.

Su televizijos loterijos „Teleloto“ žaidėjais ir žiūrovais nuo rudens sveikinsis nauja vedėja. Ja tapo buvusi krepšininkė, televizijos laidų vedėja Dalia Belickaitė, sudarysianti porą su ilgamečiu „Teleloto“ veidu Jonu Radzevičiumi. Žinoma moteris sako nekantriai laukianti naujojo darbo, nes su „Teleloto“ ją sieja ir malonūs vaikystės prisiminimai.

Dalia Belickaitė.
Dalia Belickaitė. / E. Ovčarenko / BNS nuotr.

Dalia pasakoja, kad loterijos organizatorių kvietimas atvykti į atranką ir išbandyti save vedėjos vaidmenyje buvo labai netikėtas ir net sunku apibūdinti jausmus, kuriuos jis sukėlė.

„Nuo vaikystės stebėjau „Teleloto“ žaidimus ir net labai puikiai atsimenu, kaip su seneliu keliavome į gyvą žaidimą. Tuomet, sėdėdama studijoje tarp kitų žiūrovų, tikrai nebūčiau pagalvojusi, kad vieną dieną būsiu jau nebe jų, o vedėjų pusėje. Todėl labai apsidžiaugiau, kad „Teleloto“ organizatoriai pagalvojo apie mane ir pakvietė pasižiūrėti, kaip man seksis“, – pasakojo Dalia. 

Visgi ji patikina, kad sulaukusi kvietimo į atranką iš karto žinojo, jog į ją vyks su vieninteliu tikslu – nugalėti.

„Aš jei kažkur einu, tai einu šimtu procentų, o ne kaip nors pusiau. Ir vyrui prieš atranką sakiau, kad būtų labai smagu, jei atrinktų, ir jausčiau kartėlį, jei ne. Nuo mažens esu sportiška, noriu varžytis ir nugalėti“, – užtikrintai kalbėjo naujoji „Teleloto“ vedėja.

Ji džiaugiasi, kad visa šeima naująjį jos karjeros posūkį labai palaiko ir juo labai džiaugiasi, o Dalios vyras, krepšininkas Edvinas Šeškus, pasirodo, yra „Teleloto“ žaidėjas. Jis visuomet sako, kad šios loterijos bilietai jam – geriausia dovana, tad artimieji vis pasistengia tokiomis dovanomis pasirūpinti.

„Vaikystėje visa šeima kas savaitę susėsdavome prie ekrano braukyti skaičių, o dabar vyras vis prašo bilietų. Tai per vieną šventę buvo dovanų gavęs 200 bilietų. Aukso puodo nelaimėjo, bet smulkesnių prizų pasitaikė“, – juokėsi Dalia.

Ji sako, kad debiuto „Teleloto“ laidoje laukia ramiai, didelio jaudulio nejaučia, o pasitikėjimo suteikia ir tai, kad teks dirbti su patyrusiu eterio vilku J. Radzevičiumi, kurio profesionalumu jau turėjo progą įsitikinti.

„Žinau, kad šalia manęs bus nuostabus partneris, visiškas savo srities profesionalas. Jau per atranką šalia Jono jaučiausi labai komfortiškai. Įsitikinau, kad jei kas nors nutiks ne taip, jis tikrai visuomet palaikys ir padės. Tad jaučiuosi užtikrinta ir labai laukiu filmavimų“, – sakė Dalia.

Pirmąją D. Belickaitės ir J. Radzevičiaus vedamą „Teleloto“ laidą televizijos žiūrovai išvys rugsėjo 8 d., tradiciškai 17.20 val., per LNK. O loterijos organizatoriai žada, kad tai ne vienintelė staigmena, kuri nuo rudens sezono lauks „Teleloto“ žaidėjų ir žiūrovų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų