Pereiti į pagrindinį turinį

Šnipiškėse užsidegus polistirolui, liepsnos pasiekė ir angaro stogą: į dangų ritosi dūmų kamuoliai

2021-06-07 11:11 diena.lt inf.

Pirmadienio popietę Vilniuje, Šnipiškių mikrorajone, pranešta apie užsiliepsnojusį polistirolą. Į dangų ritosi juodų dūmų kamuoliai.

Nelaimę užfiksavo Fabijoniškių mikrorajono gyventojai, socialiniame tinkle „Facebook“ pradėję dalytis įvykio nuotraukomis su prierašu: „Kaimynai dega“.

Pasak internautų, juodi dūmai į dangų ritosi netoli „Akropolio“.

Portalo žurnalistams susisiekus su Vilniaus apskrities ugniagesiais, jie sakė pranešimą apie gaisrą gavę birželio 7 d. 13.58 val.

Pirminiais duomenimis, informuota, kad Šnipiškėse, Žalgirio gatvėje, maždaug penkių metrų atstumu iki autoserviso, dega polistirolas.

Į nelaimės vietą buvo išsiųstos keturios ugniagesių autocisternos.

Degė atviroje teritorijoje sukrautas putplastis. Gaisro liepsnos pasiekė ir greta esantį angaro tipo autoserviso stogą. Pastato viduje buvo keltuvai, automobiliai.

Ugniagesiai stogą užgesino ir šiek tiek apardė. Ar buvo paveiktas viduje esantis turtas, kol kas nežinoma.

Gaisras lokalizuotas. Per nelaimę žmonės nenukentėjo. Pavojaus šalia esantiems gyvenamiesiems namams taip pat nėrą. Gaisro priežasties kol kas taip pat nežinoma, ją tirs inspektoriai. Tačiau ugniagesių darbų vadovas užsiminė, kad liepsnų židinys kilo nuo putplasčių, kurie sandėliuojami atviroje teritorijoje.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų